Veganisme

En levestil, der totalt udelukker forbrug af animalske produkter og en person, der bestræber sig på at overholde dette, kaldes en veganer.

På denne side kan du følge en veganers opskrifter, en hjemmeside der viser sunde opskrifter, til dig som gerne vil leve langt sundere, og måske som veganer: Grøn samvittighed

Fakta om veganisme
Disse fakta har jeg fra forskellige kilder om veganisme, det er ikke nødvendigvis mine egne holdninger til sagen om hvorledes mennesker I DAG har bedst af at leve som veganer, vegetar, eller generel kødspiser. Mit formål med siden her er at mennesker kommer til et godt helbred så de kan leve længe, rask. Hvordan de opnår det, er yderst individuelt.

Dr. Wallach om veganisme
Veganere er mennesker der overhovedet ikke spiser noget fra dyr; Veganere som IKKE tager kosttilskud er i en livstruende tilstand, fordi de udelukkende er afhængige af planter som deres eneste kilde til vitaminer, mineraler, proteiner, kulhydrater og umættede fedtsyrer.

Planter kan som en gruppe optage CO2 fra luften og producerer vitaminer, proteiner, kulhydrater og umættede fedtsyrer.
MEN planter kan IKKE producere mineraler, de skal være i landjorden hvor de groer, og det er de ikke i dag, og det er den udelukkende grund til at veganere som ikke tager kosttilskud med disse manglende mineraler er i livstruende fare for at udvikle; kræft, aneurismer, kardiomyopati (hjertemuskel fejl) og Alzheimers.

Kilde: "Rare Earths, forbidden cures" af Dr. Wallach.

Dr. Wallach er uddannet huslæge, dyrlæge, naturlæge, og har forsket i vitamin og mineral mangels direkte forbindelse til lidelser hos både mennesker og dyr.

Indianerne
I gammel tid og kun af nødvendighed for deres egen overlevelse nedlagde indianerne dyr for at spise deres kød, og ellers bruge pelsen til tøj osv. Indianerne bad også ånderne om lov først, og de bad for dyret som de skulle nedlægge. Dengang var der en naturlig orden som indianerne indgik ganske fint i. I dag er mennesket ude af balance med naturen, som direkte er årsagen til de sygdomme mennesker lider af i disse tider hvor mennesket kunstigt har skabt et unaturligt stort antal kvæg som lever under forfærdelige tætte forhold, og faktisk udleder alle disse menneskeskabte kvæg til sammen mere co2 end hele transportsektoreren nu til dages. Som veganer har man et godt hjerte til dyr, og dyrevelfærd, hvilket er rigtig godt, og måske et godt skridt på vejen for et andet type samfund, hvor alle dyr kan leve dejligt sammen med mennesker igen.

Men vær varsom med din kost, og søg ALTID et meget godt kosttilskud, ellers er det stort set umuligt som veganer at få alle mineraler fra kosten, hvilket det også er for kødspiserer, men kødspiserer får trods alt visse vigtige mineraler som er tilsat landbrugsdyrs kost inden de slagtes.

Blodtyper
Blodtype A, B og AB kan sagtens blive veganere og vegetare, da deres mavesyre ikke er for sur og fordøjelsen er langsommere end blodtype 0. Det giver dem udmærkede muligheder for at optage de næringsstoffer der findes i vegetabilsk kost.
Blodtype 0 har en mere sur mavesyre og et fordøjelses-system som ikke er god til at optage vigtige næringsstoffer fra vegetabilsk kost især proteiner er meget svært for blodtype 0 at bruge fra plantebaseret kost. Blodtype 0 er sammen med blodtype B de eneste blodtyper der sagtens kan håndtere at spise kød, og fed kost. læs mere om blodtyper andet steds på vores side.

Veganisme
Som veganer lever man kun af det naturen har, og her kan man muligvis få alle næringsstoffer inkl. proteiner, MEN du skal være meget bevidst om hvilke fødevarer der indeholder de næringstoffer der ER nødvendige for at opretholde en sund krop.

- Planter har kun brug for 16 elementer for at kunne fungerer optimalt.

- Mennesker og dyr har brug for 90 elementer for at kunne fungerer optimalt, derfor kan en kost udelukkende af planter IKKE garantere optimalt helbred.

Mennesker anbefales under normale forhold at indtage Ca. 1 gram af pr. kg. legemsvægt pr. dag. Men det tal skal muligvis være højere, især for blodtype 0.

Disse 90 næringsstoffer kan bl.a. fås fra kosttilskud som beskrevet under "Kosttilskud" andet steds på vores side.


Mennesker er født veganere ?
Tænder er flade og afrundede og tygger i en sidevejs bevægelse ligesom andre plantespisere. Abers spidse hjørnetænder er til at kunne få hul på bestemte frugter, ikke til at spise kød med, menes det.

- Tarmsystemet er ca. 7-13 gange længere end vores krop, hvilket betyder at råt kød vil nå at rådne i tarmsystemet og afgive meget kolesterol og mættede fedtsyrer samt transmutagene fedtsyrer som forårsager stort set alle de sygdomme og lidelser vi kender til i dag.

Hvorledes det fungerer med tilberedt kød som mennesker spiser mest af, det siges der ikke meget om.


Ægte kødspisere
- Tænder er spidse og tygger kun op og ned
- Tarmsystemet er kun 3-6 gange længere end kroppen, hvilket betyder at råt kød udskilles før det rådner, derfor har ægte kødspisere et fantastisk godt helbred modsat plantespisere hvis de spiser råt kød.

Samonella og koli-bakterier
Kommer fra afføring fra dyr, det opstår aldrig ved grøntsager eller frugter fordi det ingen afføring har.

Mejerier og slagterier er store industrier og selvfølgelig vil de søge at sælge deres produkter, men det forårsager lidelser for dyr, mennesker, ødelægger naturen og giver global fødevaremangel og endda stort co2 udslip.

De unaturligt mange milliarder landdyr der skabes hvert år bliver fodret med menneskelavet foder, som kræver så meget naturligt føde at det ville være bedre bare at fodre mennesker med det istedet for at filtrere det gennem dyrene, således ville der ikke eksistere fødevaremangel nogen steder.

Co2 gasser kommer fra de mange landdyr når de prutter, og det bliver faktisk til en meget stor mængde Co2, og sammenholdt med at der fældes flere og flere træer så giver det planeten ilt mangel, som er en meget alvorlig situation.

Fakta
Proteiner, vitaminer, mineraler osv. kommer alt sammen fra landjorden, og det er kun nødvendigt at få det derfra, problemet er dog at de fleste af mineralerne fodres til landbrugsdyr istedet for direkte til menneskerne.

Der dræbes derfor hvert år. ca. 10 milliarder landdyr og 18 milliarder havdyr.

Mennesker transportere disse dyr under meget grusomme forhold og selvom rejsen til slagteriet er grim, så vil mange dyr slet ikke ud af lastbilen ved ankomst for de ved godt hvad der skal ske. De er meget rædseksslagende men tvinges ud med vold. De ser deres familiemedlemmer blive dårligt behandlet, i nogle tilfælde nærmest tortureret for herefter at blive slagtet.

Køer får deres horn savet af, de sparkes, slås i hovedet med brækjern, stikkes i siden med en høgreb, deres små børn bliver taget fra dem og mishandlet. De kan få en næsering klemt i næsen og denne fastgøres til tremmerne og herefter bliver de slået i hovedet med et brækjern, og de kan intet gøre ved det. Dyrene har intet gjort, og de bliver behandlet som om de havde gjort noget grusomt ved os.

Nu er der sikkert steder der behandler dyrene ordentligt, men de skal slet ikke slagtes overhovedet, for det er unødvendigt.

Gary Yourofsky
Kæmper for dyrenes rettigheder og frihed, han har selv spist kød i 25år, herefter så han hvordan dyr lider for at give de produkter der efterspørges, så blev han vegetar og hurtigt veganer.

Han kan ses på youtube med et meget overbevisende foredrag. 

Jeg linker til det nederst på siden, og jeg synes du som et kærligt spirituelt væsen skal bruge den tid det tager og lytte til ham, for det her kan kun stoppe hvis vi alle gør noget ved det.

Individuelt
Red dig selv, er en side der omhandler helbred, og det er op til hver enkelt menneske hvad for en kost de vil leve af, det skal dog forstås at råt kød ikke er det samme som tilberedt kød, men at ALT kød uanset karakter er syredannende i maven, og alt der er syredannende i maven ligesom brød, frø, kerner, havre osv. skal man altid sørge for at modveje med 2 gange så meget base-dannede mad, ellers kan være skadeligt for helbredet.

comments
November 23, 2016
Support others J. Viktor Fraust

Støt Dansk dyreværn

Dansk dyreværn operere udelukkende på donationer fra godhjertede mennesker. Dansk dyreværn er et sted hvor dyr behandles godt, mens de venter på at få et nyt godt hjem, måske hos dig? "Vi har selv to dejlige katte fra Dansk Dyreværns hjem. Jeg har besøgt…
January 10, 2017
Default Image
Nyttig viden J. Viktor Fraust

KOL kan afhjælpes med vitaminer og andre naturlige midler

A web page that points a browser to a different page after 2 seconds Artiklen er baseret på data fra medicinske databaser, se venligst "kilder;" i bunden af denne artikel. Omkring halvdelen af KOL-tilfælde er primært forårsaget eller aktiveret af bakterie…

Ny videnskab; Kunstige sødemidler fører til psykiske lidelser

Feb 11, 2017 311249
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Længe har vi hørt hvor farlige kunstige sødemidler er. Nu er…

Velkommen

Nov 10, 2016 256145
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Velkommen til Reddigselv.dk. Her finder du relevante og…

Vorter kan fjernes naturligt, uden kirurgi

Dec 06, 2016 225404
Vorter (verruca vulgaris) fjernes ofte kirurgisk, men der findes faktisk flere naturlige…

Kolloid sølv dræber kræftceller på 5 timer

Oct 13, 2016 224359
Default Image
A web page that points a browser to a different page after 2 seconds I 2004 virkede…

Koldsved og nattesved er typisk mangel på et bestemt vitamin, uanset din alder

Feb 14, 2017 220724
Default Image
A web page that points a browser to a different page after 2 seconds Overgangsalder,…

Sølv-behandling kan gendanne hele lemmer, organer og nervebaner

Dec 12, 2016 220479
Dette er nok en af de mest interessante artikler vi nogensinde har skrevet. Via en simpel…

Alvorligt; Kosmisk radioaktiv stråling steget 20% globalt

Nov 24, 2016 217561
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Øget risiko for kræft, cellenedbrydende lidelser og øget…

Kontroversielt; Radongas kan være livsforlængende

Nov 29, 2016 216780
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Kommuner advarer om radon fra undergrunden er farligt for…
Default Image
September 24, 2018

Sukker kan forlænge livet

in Nyttig viden by J. Viktor Fraust
Redirection to Reddigselv.dk Sukker er glukose som er med til at bremse det genetiske ur og dermed forlænge livet, men det kommer an på en række faktorer hvor meget sukker man skal have. Det er vigtigt at fortælle at kroppen selv danner glukose ud fra kosten…

Denne webside bruger cookies for at fungere korrekt. Ved at lukke denne boks godkender du vores persondatapolitik vedrørende brugen af cookies. Læs mere om vores persondatapolitik klik her
This website uses cookies stored on your computer to function correctly. By closing this boks you agree to our personal data politics concerning cookies. Read more about our personal data politics click here

t