Plante Enzymer

Denne artikel vil beskrive hvordan plante enzymer kan hjælpe på din fordøjelse og faktisk være med at gendanne skadede tarme så disse kan optage næringsstoffer igen. 

Plante Enzymer kan kort sagt forlænge dit liv betydeligt
Hvis der dagligt indtages en kost der er skadelig for ens tarme vil det komme til udtryk i symptomer og egentlige lidelser opstået som følge af mangel på næringsstoffer fordi tarmene er så slidte at selv kosttilskud med vitaminer / mineraler være svært for tarmene at optage. Derfor er der flere der kun ser forværring af deres helbred trods selv stærke kosttilskud af vitaminer og mineraler. Ganske enkelt fordi kroppens tarme er i så ringe tilstand at næringsstofferne passere ufordøjet til udgangene.

Først nogle eksempler på symptomer der antyder tarmproblemer og mangler på enzymer i kroppen.

Mælke-allergi
Selve mælke-allergi skyldes at mælk indeholder proteiner som simpelthen er skadelige for nogen mennesker, typisk er det blodtype A og især blodtype O. Proteinerne i mælken klistre sig til blodets røde blodlegemer hvilket forsårsager mangel på ilt og Co2 transport. Co2 ophobes i kroppen hvor det bliver til syre som kan mærkes i maven og tarme først.

Andre mennesker i dag lider af nedsat laktase i tyndtarmens slimhinde, som er et stigende problem især i Danmark. Laktase er et enzym der nedbryder laktose som er et sukkerstof fra mælk og andre mejeriprodukter. Mangel på enzymet laktase giver altså "Laktose intolerance". Det skyldes at kroppen simpelthen producere mindre eller ingen laktase.

Når laktose ankommer til tyndtarmen, som mangler laktase, vil der dannes; brint men også kuldioxid (kultveilte) som er skadelige for helbredet. Kuldioxid (kultveilte) indgår i formlen syre, derfor føles der hurtigt en sur måske endda brændende fornemmelse i fordøjelsessystemet, ved mangel på laktase. Der dannes også kortkædede flygtige fedtsyrer som positivt nok øger delingshastigheden af epitel-cellerne som bl.a. findes på indersiden af lungerne, i blodkapillærer, på huden eller i mavetarmkanalen. Cellerne er meget tætte og deres opgaver er bl.a. at beskytte organerne, udsende sekreter, absorbere forskellige stoffer efter eget valg mm.

Der er flere steder der beskriver laktose-intolerance er uskadeligt for kroppen også i længere perioders brug. Hvis man ser på udviklingen af kuldioxid (kultveilte) i tarmene er dette meget skadeligt da dette kan skabe syre og gøre kroppens organer syrlige, hvilket er meget skadeligt, især hvis der i forvejen er dårlig blodtilførsel til tarmenes område, hvilket kan skyldes forkert kost og psykiske problemer.

Der skal Ca. 2 mg Laktase til 100ml mælk (Ca. 10g laktose). Altså 2 mg laktase til 10 g laktose.

I én kapsel Plante Enzymer er der 19,5 mg Laktase-enzym. Altså rigeligt til at håndtere et glas mælk.

Man kan med fordel tage sådan en kapsel, inden man skal spise med ved et lettere ukendt måltid hos venner og eller bekendte.

Lav selv laktose-fri mælk
Plante Enzymer er et pulver i kapsel. Hæld en ønsket mængde mælk eller føde op i et glas eller mere. Tilsæt tilsvarende mængde Plante Enzym pulver;

900 gram mælk skal tilsættes 1 hel kapsel Plante Enzymer.

Hvis mælken er 5 grader vil det tage Ca. 24 timer for laktasen at nedbryde laktosen totalt. Øges temperaturen til f.eks. 40grader vil det tage 4 timer.

Bemærk; Laktase-enzymet dør ved 50 grader, så hold temperatur på maks 40 grader for at være sikker.

Luft i maven, oppustethed
Når mavesyren er lav (hypochlorhydria) kan der let kravle bakterier op fra tyndtarmen til maven hvor de fermentere (nedbryder organisk materiale) kulhydrater og sukker som så spises, det danner luft/gas i maven som nu føles oppustet. Plante Enzymer indeholder Betain HCL (459 mg) som vil øge mavesyren. En kapsel Plante Enzymer 15minutter før et måltid vil hjælpe på dette.

Prutter
I kina siger de at det er godt at slå en prut da det er gasser der skal ud af kroppen. Der er noget om det de siger. Grunden til der opstår gasser i tarmene er dog langt mere alvorlig end de fleste tror. Gasser opstår nemlig når kroppen indeholder elementer fra kosten som er ukompatible = skadelige for kroppen. Kroppen vil gøre alt for at disse elementer passere hurtigt fra tyndtarmen videre til tyktarmen hvor det ufordøjede nu begynder at rådne og skabe gas så der skal pruttes. Ufordøjede elementer vil på deres vej skade tarmenes "små fingre" som skal opsamle næringsstoffer. De "små fingre" vil blive mere og mere slidt hver gang det sker. Forsættes kosten der forårsager gas i tyktarmen vil det gå over og blive det lægerne kalder Mad-allergi / intolerance. Tyndtarmen kan efter mange års mishandling udvikle "Cøliaki" som kendes som Glutenallergi. Tyktarmen vil selvsagt blive pustet op og ætset af for høj syre og med tiden vil dette blive til lidelser i tyktarmen.

Igen kan det hjælpe at give kroppen en kapsel Plante Enzymer 15-20 minutter før et hovedmåltid (morgen / middag / aften). Det vil øge selve fordøjelsen af kosten og i langt de fleste tilfælde være med til at genopbygge tarmenes "små fingre" så der lettere kan optages næringsstoffer. Man skal dog påregne mindst 3 måneder eller længere tids brug af Plante Enzymer og kostændringer før resultater ses.

Tarmes inderside er lig med den udvendige hud
Tarmenes tilstand kan ofte observeres direkte på huden, ofte i ansigtet. Når der dagligt passere kampesten af ufordøjet mad igennem tyndtarmen vil dennes inderside blive slidt til den bliver rød og sart og til sidst opstår der små blødninger som kan blive til små sår og endda eksem. Nøjagtig som huden også ville blive hvis man dagligt kørte et stykke sandpapir henover samme sted igen og igen.

Når tarmens inderside bliver rød mm. så bliver huden uden på kroppen også rød. Dette hænger sammen via. energimeridianer (energi-forbindelser / ledninger) i kroppens elektriske nerve-netværk.

Nu forstår alle alvoren af eksem på huden, som nogen vælger at gå til en hud-specialist med. Her kommer det godt nok an på hvad der er i plejeproduktet. For et plejeprodukt smurt på huden vil også indirekte blive smurt på tarmenes inderside via. energimeridianerne. Den kloge vil her forstå at sådan en eksem vil komme igen og igen hvis den samme kost forsættes.

Kosten SKAL ændres
Hvis man har symptomer som dem ovenfor skal kosten ændres. Jeg har flere gange nævnt sammenhængen mellem mad-allergi / intolerance og kost mod ens blodtype.

Derfor start med at finde din blodtype. Læs på nettet, eller i bøgerne af "Peter J.D.Adamo" som er lægen der har studeret dette i over 20 år, om den kost der passer bedst til din blodtype. Kort sagt indeholder al kost protetintyper (lektiner) som i visse blodtyper vil klistre sig til de røde blodlegemer som nu bliver meget svage til at transportere ilt til kroppens organer og kuldioxid (kultveilte) væk fra organerne. Mangel på røde blodlegemers effektivitet kommer til udtryk i form af træthed, dårligt humør, hovedpine og endda migræne som er direkte forbundet med mangel på ilt.

Efter kosten er ændret kan der suppleres med 1 kapsel Plante Enzymer 15-20 minutter før hvert hovedmåltid (morgen / middag / aften). Eventuelt suppler med et godt kosttilskud af vitaminer og mineraler. Jeg har flere gange anbefalet LivsEnergi Maxi fordi jeg selv og mange andre bruger det og mange har vendt tilbage til mig med ret så positive helbredsmæssige resultater. Dr. Vagn Hansen (radio-doktor.dk) anbefale også LivsEnergi Maxi på hans hjemmeside. Husk at kosttilskud med vitaminer og mineraler skal tages EFTER hvert hovedmåltid. Det er som sagt et tilskud til kosten, derfor oven på kosten med det, eller f.eks. blandet i en smoothie / juice mm.

Plante Enzymer naturligt kosttilskud

Jeg beskriver Goldenhealths "Plante Enzymer" fordi det er det mest komplette, med flest og største dosis af plante-enzymer, på markedet. Skulle andre synes at kende til et andet produkt der er ligeså fyldestgørende, så kontakt venligst reddigselv.dk så disse produkter også kan fremhæves her.

Plante Enzymer importeres af Goldenhealth i Sverige. Det kan købes direkte hos www.golden-products.eu

Mange af Goldenhealths produkter er ulovlige at forhandle i Danmark fordi de har forebyggende og helbredende egenskaber, noget INGEN kosttilskud i Danmark kunne; 

Der kan også købes Laktase-Enzym tabletter flere steder på internettet og på apoteker, men husk nu at tjekke hvad andre farlige ingredienser der kan være tilstede i produkterne. Det skal være ren laktase.

F.eks. hos www.hjemmeproduktion.dk kan der købes laktase.

Uddrag af Dansk Lægemiddel-lov;
Ad § 1, Stk. 2:

Lægemidler kan ikke være kosttilskud. Det betyder, at produkter, der falder ind under lægemiddeldefinitionen, ikke kan markedsføres som kosttilskud.
Lægemidler er ifølge lægemiddellovens § 1:

”varer, som er bestemt til at tilføres mennesker eller dyr for at forebygge, erkende, lindre, behandle eller helbrede sygdom, sygdomssymptomer og smerter eller for at påvirke legemsfunktioner.”

Et lægemiddel koster over 1 million kroner, eller mere, at få godkendt i Danmark. Der kan IKKE opnås patent på naturligt fremkommende elementer.
Lægemidler kan derfor kun opnå patent hvis det indeholder en eller anden unik kemisk menneskelavet formel (ofte skadelig for helbredet). Et naturligt kosttilskud af Plante Enzymer med naturlige elementer til flere millioner kroners godkendelse i Danmark vil aldrig kunne betale sig for nogen producent.

Derfor sælges produkterne så tæt på Danmark som muligt i lande med andre lovgivninger, nemlig i Sverige som faktisk overholder EU-lovgivning på området. Derfra må kosttilskud fra Goldenhealth gerne sælges fra Sverige til Danmark. Alle produkter ved Goldenhealth er godkendt af EU.
 

Kilder;

  • "Let´s play doctor", af Dr. J. Wallah
  • "Let´s play Herbal Doctor", af Dr. Ma Lan
  • Bioteknologibogen.dk
  • Sundhed.dk
  • Biotechacademy.dk
  • Foedevarestyrelsen.dk
  • Hjemmeriet.dk/visprodukt.php?id=529&kat=120

comments
November 23, 2016
Support others J. Viktor Fraust

Støt Dansk dyreværn

Dansk dyreværn operere udelukkende på donationer fra godhjertede mennesker. Dansk dyreværn er et sted hvor dyr behandles godt, mens de venter på at få et nyt godt hjem, måske hos dig? "Vi har selv to dejlige katte fra Dansk Dyreværns hjem. Jeg har besøgt…
January 10, 2017
Default Image
Nyttig viden J. Viktor Fraust

KOL kan afhjælpes med vitaminer og andre naturlige midler

A web page that points a browser to a different page after 2 seconds Artiklen er baseret på data fra medicinske databaser, se venligst "kilder;" i bunden af denne artikel. Omkring halvdelen af KOL-tilfælde er primært forårsaget eller aktiveret af bakterie…

Ny videnskab; Kunstige sødemidler fører til psykiske lidelser

Feb 11, 2017 313563
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Længe har vi hørt hvor farlige kunstige sødemidler er. Nu er…

Velkommen

Nov 10, 2016 260282
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Velkommen til Reddigselv.dk. Her finder du relevante og…

Vorter kan fjernes naturligt, uden kirurgi

Dec 06, 2016 228189
Vorter (verruca vulgaris) fjernes ofte kirurgisk, men der findes faktisk flere naturlige…

Kolloid sølv dræber kræftceller på 5 timer

Oct 13, 2016 226637
Default Image
A web page that points a browser to a different page after 2 seconds I 2004 virkede…

Sølv-behandling kan gendanne hele lemmer, organer og nervebaner

Dec 12, 2016 223262
Dette er nok en af de mest interessante artikler vi nogensinde har skrevet. Via en simpel…

Koldsved og nattesved er typisk mangel på et bestemt vitamin, uanset din alder

Feb 14, 2017 223111
Default Image
A web page that points a browser to a different page after 2 seconds Overgangsalder,…

Alvorligt; Kosmisk radioaktiv stråling steget 20% globalt

Nov 24, 2016 219598
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Øget risiko for kræft, cellenedbrydende lidelser og øget…

Kontroversielt; Radongas kan være livsforlængende

Nov 29, 2016 218883
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Kommuner advarer om radon fra undergrunden er farligt for…
Default Image
September 24, 2018

Sukker kan forlænge livet

in Nyttig viden by J. Viktor Fraust
Redirection to Reddigselv.dk Sukker er glukose som er med til at bremse det genetiske ur og dermed forlænge livet, men det kommer an på en række faktorer hvor meget sukker man skal have. Det er vigtigt at fortælle at kroppen selv danner glukose ud fra kosten…

Denne webside bruger cookies for at fungere korrekt. Ved at lukke denne boks godkender du vores persondatapolitik vedrørende brugen af cookies. Læs mere om vores persondatapolitik klik her
This website uses cookies stored on your computer to function correctly. By closing this boks you agree to our personal data politics concerning cookies. Read more about our personal data politics click here

t