Super-smoothie, din kur mod lidelser

IngredientsKnæklyde fra knogler ?, vinterdepression ?, angst ? dårligt humør ?, ondt i led ?, gigt ?, knogleskørhed ?

Denne super-smoothie vil hjælpe dig


Du skal bruge;

Glukosamin-sulfat
MSM (methylsulfonylmethan)
D3-vitamin
Okinava Koralkalk
LivsEnergi Maxi
Knust Kyllingebrusk
Soyadrik med kakao
Bio-økologiske bananer

Sådan gør du;

1. Hæld Ca. 250ml Soyadrik med kakako i blænderen

2. Tilsæt to hele bananer (Ca. 200 gram banan)

3. Tilsæt en teskefuld, med top, Glukosamin-sulfat (Ca. 5 gram)

4. Tilsæt en teskefuld, med top, MSM (Ca.5 gram)

5. Tilsæt 15ml D3-vitamin (tilsvarer 5.000 IU / 124mg D3-vitamin)

6. Tilsæt 30ml LivsEnergi Maxi

7. Tilsæt 2 gram Okinava Koralkalk (brug medfølgende måleske, giver Ca. 715mg calcium(kalk)

8. Læg en hel mozzarella klump i (Ca. 100gram som indeholder 16,2gr mættet fedt og 720mg calcium (kalk))

9. Åben 5-10 kapsler kyllingebrusk og tilsæt pulveret (der kan også benyttes oksebrusk)

10. Eventuelt tilsæt 5-15ml koldpresset økologisk hørfrøolie for umættede fedtsyrer

11. Andre kosttilskud som f.eks. ORAC-MAX 21 for ekstra antioxidanter kan også tilsættes. Eller en teskefuld lakridspulver for dem med for lavt blodtryk.

12. Tilsæt f.eks. også ekstra proteiner hvis du bodybuilder eller styrketræner eller har større behov for ekstra proteiner. 
Den her er rigtig god "
Amino-Complex, 900 g, 76% INSTANT valleprotein" fordi den er uden smag og stadig indeholder lactoferrin som er klinisk bevist at fjerne kræftfremkaldende stoffer fra kroppen.

Blænd indtil det er en god ren masse uden klumper

Finish

Denne meget velsmagende super-smoothie giver dig alle vitaminer, mineraler, aminosyrer, Q10, og næringsstoffer nødvendige for at genopbygge knogler og brusk;

Bl.a. indeholder den;
1743mg Calcium (kalk... 2000 - 5000mg om dagen må bruges terapeutisk i maks. 30 dage, derefter maks. 2000mg om dagen)
450mg Magnesium
390mg Fosfor
149mg D3-vitamin
14mg Jod
14mg Nikkel (som naturligt kolloid spormineral, læs mere længere nede i artiklen)
109µg Selén (meget vigtig antioxidant-mineral især ved graviditet og dannelse af normale sædceller, hår, negle mm.)

5 gram Glukosamin-sulfat (tilsvarer mængde passende til en legemsvægt på Ca. 50+ kg)
5 gram MSM (methylsufonylmethan)
2000 - 4000mg Knust kyllingebrusk

Blandingen er nok til to 250ml glas, som skal drikkes enten i løbet af dagen MELLEM måltider eller over to gange. Det er fordi andre måltider kan indeholder for meget Fosfor som vil ødelægge optagelsen af den nødvendige calcium i smoothien som alene har en ikke mindre en perfekt balance mellem calcium, magnesium og fosfor samt rigelige men sikre mængder D3-vitamin som sørger for god optagelse af calcium (kalk)

Du kan nedsætte calciummængden ved at undlade Okinava koralkalk som vil fratrække 715mg, så mængden kommer ned på 1028mg som samlet vil give 2056mg om dagen som anbefalet fra USAs Dr. Wallach og Dr. Ma Lan.

HUSK også at drikke rigeligt med rent vand i løbet af dagen, mindst og gerne 8-10 glas 250ml. Det er nødvendigt for at kondroitinen har noget væske at suge til sig (læs mere længere nede i artiklen).

Undgå alle former for kaffe og ALLE former for te hvis du lider af calcium-mangel-lidelser. Det vil have absolut negativ effekt i kroppen at drikke den slags fordi de alle er væskedrænende fra både celler og væv, det vil blot øge lidelserne. Drik kun vand.

 

Mere info om ingredienserne og hvorfor de er vigtige;

Disse lidelser opstår ofte i vinterhalvåret, og kan sagtens helbredes.
Din krop skal bruge D-vitamin for at kunne benytte Calcium(kalk) fra kosten mm. uden D-vitamin får man problemer med helbredet. I Skandinavien er der for lidt sol i vinterhalvåret til at vores kroppe kan danne nok D-vitamin og det medfører mangel på Calcium. Mangel på Calcium medfører en lang række lidelser lige fra Depression og Tinnitus til Knogleskørhed og gigt.

Calcium (kalk)
Mangel på calcium kan føre til disse lidelser; arthritis, knogle spore, skøre fingernegle, kognitiv svækkelse, vrangforestillinger, depression, eksem, hyperaktiv, forkert blodtryk (ofte for højt), søvnløshed, irritabilitet, følelsesløse lemmer, muskel kramper, nervøsitet, neurologiske forstyrrelser, angst, osteoporose, parodontal sygdom (paradentose), mærkelige spisevaner, nedsat vækst rate, tandforfald, tinnitus.

De første tegn på calcium-mangel vil altid være det folk tror er en nerve i klemme ved øjnene. Det er fordi det er de mindste muskelgrupper og disse bliver først ustabile ved mangel på calcium og kramper derfor. Herefter følger muskelkramper i større muskelgrupper og senere vil alvorligere lidelser opstå.

Når du spiser et stykke kød bare sådan, så indeholder det så store mængder Fosfor som faktisk spiser calcium (kalk) fra både kosten og fra dine knogler. Grøntsager og frugt er bedste kilder til mad med et fornuftigt calcium / fosfor forhold. Spiser du kun en bøf får du så meget fosfor ind i kroppen at der på kort tid dannes en masse syre i kroppen. En sådan syrlighed må IKKE komme ud i blodet så dør man faktisk. Derfor opdager nyren at der mangler calcium (kalk) og dette tager den øjeblikkeligt fra knogler og led for at holde den rette pH-værdi i blodet. Forsætter en sådan usund kost vil dette hurtigt lave huller i knoglerne (knogleskørhed) og det vil angribe led (gigt), og der vil opstå flere lidelser som oplyst for oven.
Derfor er det så absolut nødvendigt at sørge for en god balanceret kost der hjælper kroppen til at være lettere basisk. Dette kan gøre ved f.eks. at indtage grøntsager som f.eks. agurk som er meget basedannende i kroppen efter eller sammen med din bøf. Kødprodukter indeholder af alle produkter højest indhold af fosfor, men det sagt skal det blot reguleres med andre madarter så går det.
Nogle mennesker har større behov end andre for ekstra calcium (kalk) i kosten. En god indikator er f.eks. blodtypen; blodtype O er beskrevet at have større behov for calcium (kalk) end de andre blodtyper.

Vælg det rigtige kosttilskud af calcium (kalk). Der er jeg blevet utrolig glad for Japansk Koralkalk som er pulveriseret kalk der også indeholde den nødvendige magnesium. Der må tages op til 5.000mg calcium om dagen i en 30 dages terapeutisk kur. Herefter bør det maks. være 2.000mg om dagen. dette kosttilskud har ingen andre mystiske tilsætningsstoffer tilsat. 

Altid D3-vitamin som kosttilskud
Kroppen danner meget større mængder D-vitamin end man kan tage fra kosttilskud. Fra kosttilskud SKAL det være D3-vitamin også kendt som "Cholecalciferol". Vær opmærksom på at læger ofte benytter ren D-vitamin som er i en syntetisk form der kan have modsat effekt i kroppen, altid undgå det.

Vælg det rigtige kosttilskud af D3-Vitamin, her bruger jeg D3-vitamin i flydende form som med 15ml giver 5000 IU (124mg) ren D3-vitamin. Det oplyses på Wikipedia at denne form for D3-vitamin først er skadelig ved hele 50.000 IU (1249mg) om dagen i længere perioder, ved mængder under dette er der absolut kun gavnlige og nødvendige effekter. Der kan også bruges f.eks. "MEGA D-vitamin" som giver 35mg D3-vitamin pr. tablet, bare husk at knuse denne tablet eller blænd længe nok til den er pulveriseret ellers optages kun Ca. 40% af den. 

Kyllingebrusk og Oksebrusk
Kosttilskud med Knust kyllingebrusk eller Oksebrusk indeholder både kondroitin, kollagen. Oksebrusken indeholder også Calcium.

Kollagen og kondroitin 
Kroppens brusk har ikke nogen blodtilførsel. Næringsstofferne kommer fra væsken der flyder omkring og rundt i leddet når det bevæges. Kondroitin er en væskemagnet og er med til at forhindre yderligere nedbrydning af brusken og hjælper med at gendanne brusken. Derfor HUSK at drikke meget vand i løbet af dagen.

Knogler er bygget af en knoglematrix som består af proteinet kollagen. Calcium (kalk) sætter sig på denne matrix og dermed er den hårde knogle dannet. Ved knogleskørhed og lignende skal kroppen tilføres kollagen, calcium og rette mængder D3-vitamin for at kunne gendanne sig. 

MSM (methyl sulfonyl methan)
Dette stof hjælper yderligere til med dannelsen af kollagen. MSM er et naturligt fremkommende stof fra især grøntsager. Stoffer er et af de mindst giftige stof der findes; en voksen mand skal indtage over et kilo på én gang for at have 50% chance for at dø af det. MSM er et svovl som kroppen SKAL bruge for at kunne danne korrekt hår, negle mm. MSM har i samtlige kliniske forsøg vist at have stor effekt mod især gigt sammen med knust kylling- eller oksebrusk sammen med glukosamin-sulfat.
MSM har ingen bi-virkninger da det er et absolut naturligt stof. Dog kan for store mængder give diarre. 

Glukosamin-sulfat
Dette stof findes i alt brusk. Stoffet kan kroppen enten danne selv eller det kan tilsættes via. kosttilskud, der er faktisk ingen forskel på det. Det er bare ikke sikkert kroppen længere danner nok glukosamin-sulfat og det vil føre til knogle- og eller ledlidelser. Glukosamin-sulfat er bl.a. tilsat i landbrugsdyrs kost for at undgå at ledproblemer så en tyr f.eks. ikke kan hoppe på en ko. Dette stof har i den grad stor effekt i gendannelse og vedligehold af eksisterende brusk og knogler. 

LivsEnergi Maxi
Dette er verdens mest komplette kosttilskud. Det har helbredt mange mennesker fra deres lidelser som ofte er opstået som mangel på næringsstoffer. Det indeholder alle vitaminer, alle mineraler inkl. 70+kolloide planteudvundende spormineraler. Det indeholder bl.a. også CoEnzym Q10 som sammen med Selén er bevist at forlænge livet hos ældre med op til 50%. I en forsøgsgruppe på rotter der fik CoEnzym Q10 og Selén tilsat som kosttilskud overlevede disse meget længere end de normale rotter som ikke fik det tilsat. CoEnzym Q10 danner kroppen selv men med tiden falder produktionen i kroppen og aldring sætter ind. CoEnzym Q10 er en celle-antioxidant der bevarer cellerne og dermed forlænger livet betydeligt.

LivsEnergi Maxi er desuden i flydende form hvilket gør det kan optages med op til 98% af kroppen. Piller og tabletter optages kun med ca. 40%, derfor vil man med et kosttilskud der indeholder en given mængde pr. tablet faktisk kun få 40% af det, resten ryger i toilettet. 
Kroppen udskiller selv det den ikke har brug for fra LivsEnergi Maxi, og det kan fra dag til til dag variere alt efter stress-niveau osv.

Det er vigtigt ALTID at give kroppen alle næringsstoffer på samme tid, det hjælper således ikke kun at fylde en masse B2-vitamin ind, eller rent Krom osv. det kan nemlig skabe ubalance i kroppen så andre mineraler og vitaminer ikke kan optages. Derfor er LivsEnergi Maxi verdens mest komplette og mest afbalancerede produkt der findes på markedet i dag. Jeg har selv brugt dette kosttilskud hver eneste dag i flere år nu og er meget glad for det. Det er faktisk billigt, 340kr for en måneds brug. For at komme i nærheden af det man får fra LivsEnergi Maxi skal man punge ud med mange flere penge og faktisk selv importere noget af det fra USA og risikere at det bliver taget af sundhedsmyndighederne i tolden. For LivsEnergi Maxi er nemlig ulovligt at sælge fra Danmark fordi det har helbredende egenskaber, det må kun lægemidler have i Danmark. Ref. den danske lægemiddellov som faktisk er i strid med EU-loven. Medicinalindustriens lobbyisme er så stærk herhjemme at ingen gør noget ved det. I Sverige må det gerne importeres og sælges frit til alle EU-lande inkl. Danmark. Det skal oplyses at den danske sundhedsstyrelse har forsøgt at stoppe salget af LivsEnergi Maxi til Danmark men forgæves for svaret fra Sveriges sundhedsstyrelse var at de overholdte EU-loven i modsætning til Danmark. Grunden til dette er de massive milliarder af kroner sundhedsstyrelsen står til at miste i indtjening fra medicinalfirmaernes gebyrer for solgt medicin til syge mennesker, fordi LivsENergi Maxi helt naturligt kan helbrede mange lidelser helt uden nogen bi-virkninger.

Du kan derfor helt lovligt bestille LivsEnergi Maxi fra Sverige. Se hvordan nederst på siden. 

Fedt
Det er meget vigtigt at kroppen får gode mængder mættet og umættet fedt hver eneste dag. Der har i 60 år eksisteret en falsk viden om at mættet fedt var farligt for helbredet. Der blev således opfundet fedtfattigt mad som stadig eksistere ved Arla og mange andre producenter som er bagefter i udviklingen. Efter en eneste læge fandt på fedt-løgnen købte samtlige politikere ideen fordi den var en pengemaskine;

De først ramte var de sundshedsbevidste mennesker som læste den første af mange artikler om at mættet ville stoppe blodåre til som i et afløbsrør i en vask. Disse mennesker blev nu totalt bange for fedt og krævede fedtfattige produkter. Når kroppen ikke får mættet fedt bliver den ikke mæt ved normal mængde mad, derfor blev der nu spist mere og mere. Der blev tilsat mere og mere sukker i maden og sjovt nok blev folk nu federe og federe og der var en stor stigning i de lidelser man netop burde undgå ved at spise fedtfattigt. Når der indtages for meget mad dannes der syre i kroppen hvilket er meget farligt og koster meget calcium i kroppen med mange lidelser til følge.
Så fandt man på sukker var farligt og der blev hurtigt opfundet nye syntetiske sødemidler (aspartam, sukralose og mange flere). Nu begyndte de overvægtige og de sundhedsbevidste at indtage sukkerfri mad og istedet indtage mængder af disse skadelige sødestoffer som er bevist giftige især for gravide hvor børn risikere hjerneskader, mor risikere spontan abort. F.eks. må piloter IKKE drikke noget med disse sødemidler i før en flyvetur, men det er ok at befolkningen spiser disse kunstige skadelige sødestoffer som f.eks. ARLA stadig bruger i flere af deres produkter. Jeg nævner ARLA fordi de er blevet gjort opmærksomme på dette, bl.a. af mig. De vil ikke ændre deres produkter, og ARLA er trods alt en ret så stor madproducent til især børn og unge, det mener jeg og mange andre er dybt uforsvarligt. 

Alt dette har været en 60 år lang giga-pengemaskine for madindustrien og især for sygdomsindustrien som har forsket i fedme (ret så dumt), behandlet utallige hjertetilfælde, endda impotens og manglende sexlyst hos begge parter har årsag i mangel på mættet fedt. Hvem husker ikke også kolesterol-nedsættende medicin eventyret som bl.a. skabte lidelsen Alzheimers som er forårsaget af kolesterolmangel i hjernen (hjernen består af 75% kolesterol).
De sidste års tid er det så kommet frem at alt dette var en løgn baseret på én læges forkerte hypoteser. I dag står mange læger sammen og fortæller hvor vigtigt mættet fedt er for kroppen.

Fedt feder nemlig IKKE, fedt er IKKE årsag til fedme, det er KUN sukker der kan aktivere insulin som er det eneste stof i kroppen der kan lagre fedt. Det er altså raffineret sukker og forkert kost der bliver til sukker i kroppen, f.eks. alkohol, og det skaber fedme.

Tegn på mangel på mættet fedt er tør hud.

Tegn på mangel på umættet fedt kan være alt for fedtet hud.

Der skal være en god balance i kosten af umættet og mættet fedt. Hørfrøolie er en god kilde til Omega 3 i første stadie, inde i en rask krop dannes der så videre til DHA og EPA fedtsyrer mm. som også findes fisk og fiskeolie.

Fedt er nødvendigt for at kunne optage de livsnødvendige fedtopløselige vitaminer (A-, E-, D3- og K-vitamin). Uden disse vitaminer kan flere andre næringsstoffer og livsnødvendige mineraler IKKE optages i kroppen med mange lidelser til følge.

Mozzarella
En god kilde til mættet fedt som er i en form de fleste kan tåle også dem med mælkeallergi. Blodtype O kan slet ikke bruge mejeriprodukter generelt, men mozzarella er altså en af undtagelserne. 

Mozzarella indeholder gode mængder calcium (kalk), hele 720mg pr. 100gram, og i et godt forhold til fosfor samt mindre mængder af nikkel-mineralet som faktisk er et nødvendigt mineral i kroppen. Desuden har mozzarella en dobbelt så stor mængde lysin-aminosyre i forhold til arginin-aminosyren. Lysin virker stærkt hæmmende overfor alle typer Herpes og HPV som er i Herpes familien. Arginin-aminosyren er derimod ren brændstof for Herpes. Det kan du læse mere om under lidelser og "Herpes".

Bananer
Har en god behagelig smag. Bananer er en absolut god kilde til; kalium (IKKE calcium som mange tager fejl af), magnesium og nikkel (meget nødvendigt i organisk kolloid form)

100gr banan indeholder;
353mg kalium
27,7mg magnesium
27,7mg calcium
4mg nikkel
18 aminosyrer

Nikkel er også et nødvendigt mineral, dog kun i kolloid form
Mangel på nikkel-mineral kan føre til disse lidelser;
Manglende vækst, høj dødlighed hos nyfødte, forsinket pubertet, dermatitis, ringe optagelse af zink-mineral, problemer med leveren, blodmangel

Kosttilskud kan f.eks. købes hos www.golden-products.eu

 

 Kilder;

  • Robby Curdorf´s alt sigende, kendte og meget afslørende bog "Den tilbageholdte viden om helbredelser" 
  • - Dr. J. Wallach´s detaljerede bog om kolloide mineraler "Rare Earths, forbidden cures"
  • - Dr. J. Wallach´s og Dr. Ma Lan´s bøger "Let´s play doctor" og "Let´s play herbal doctor" 
  • Youtube, angående saturated fats
  • British Medical Journal www.BMJ.com
  • DTU, fødevareinstitutet www.foodcomp.dk 
comments
November 23, 2016
Support others J. Viktor Fraust

Støt Dansk dyreværn

Dansk dyreværn operere udelukkende på donationer fra godhjertede mennesker. Dansk dyreværn er et sted hvor dyr behandles godt, mens de venter på at få et nyt godt hjem, måske hos dig? "Vi har selv to dejlige katte fra Dansk Dyreværns hjem. Jeg har besøgt…
January 10, 2017
Default Image
Nyttig viden J. Viktor Fraust

KOL kan afhjælpes med vitaminer og andre naturlige midler

A web page that points a browser to a different page after 2 seconds Artiklen er baseret på data fra medicinske databaser, se venligst "kilder;" i bunden af denne artikel. Omkring halvdelen af KOL-tilfælde er primært forårsaget eller aktiveret af bakterie…

Ny videnskab; Kunstige sødemidler fører til psykiske lidelser

Feb 11, 2017 313480
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Længe har vi hørt hvor farlige kunstige sødemidler er. Nu er…

Velkommen

Nov 10, 2016 260158
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Velkommen til Reddigselv.dk. Her finder du relevante og…

Vorter kan fjernes naturligt, uden kirurgi

Dec 06, 2016 228106
Vorter (verruca vulgaris) fjernes ofte kirurgisk, men der findes faktisk flere naturlige…

Kolloid sølv dræber kræftceller på 5 timer

Oct 13, 2016 226566
Default Image
A web page that points a browser to a different page after 2 seconds I 2004 virkede…

Sølv-behandling kan gendanne hele lemmer, organer og nervebaner

Dec 12, 2016 223183
Dette er nok en af de mest interessante artikler vi nogensinde har skrevet. Via en simpel…

Koldsved og nattesved er typisk mangel på et bestemt vitamin, uanset din alder

Feb 14, 2017 223032
Default Image
A web page that points a browser to a different page after 2 seconds Overgangsalder,…

Alvorligt; Kosmisk radioaktiv stråling steget 20% globalt

Nov 24, 2016 219539
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Øget risiko for kræft, cellenedbrydende lidelser og øget…

Kontroversielt; Radongas kan være livsforlængende

Nov 29, 2016 218825
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Kommuner advarer om radon fra undergrunden er farligt for…
Default Image
September 24, 2018

Sukker kan forlænge livet

in Nyttig viden by J. Viktor Fraust
Redirection to Reddigselv.dk Sukker er glukose som er med til at bremse det genetiske ur og dermed forlænge livet, men det kommer an på en række faktorer hvor meget sukker man skal have. Det er vigtigt at fortælle at kroppen selv danner glukose ud fra kosten…

Denne webside bruger cookies for at fungere korrekt. Ved at lukke denne boks godkender du vores persondatapolitik vedrørende brugen af cookies. Læs mere om vores persondatapolitik klik her
This website uses cookies stored on your computer to function correctly. By closing this boks you agree to our personal data politics concerning cookies. Read more about our personal data politics click here

t