De mest farlige stjernetegn og blodtyper

Redirection to Reddigselv.dk

FBI har frigivet sine data om hvilke stjernetegn der er de mest farlige. Blodtypen spiller også en meget væsentlig rolle om hvor "farlig" eller vild man er. 

Forskere ikke bruger stjernetegn (Zodiacs) i forskningen, men udelukkende fødselsdatoer og sæsoner som reference i statistikkerne. Fødselsdatoer kan derefter oversættes til stjernetegn som jo følger datosystemet, og gøre det meget mere spændende læsning for interesserede.

Vi beskriver her stjernetegnene i rækkefølge hvor vi starter med de mest farlige ifølge det amerikanske Federal Bureau of Investigation (FBI);

 • Krebsen (22-6 til 22-7)
  Er kendt som en mentalt ustabil berygtet passioneret dræber, som har tendens til at dræbe flere gange og efterlade markeringer på sine ofre som adskiller ofrene fra hinanden.

 • Tyren (10-4 til 21-5)
  Betragtes som meget klog og nyder forbrydelser som ikke forstyrres af andre, og er mest set involveret i hvidvaskning af penge.

 • Skytten (23-11 til 21-12)
  Skader generelt ikke sine ofre, kun når den skal røve hvad den har brug for, og er ofte involveret i svindel og tyveri.

 • Vædderen (21-3 til 19-4)
  Har tendens for at blive hyret til at begå forbrydelser.

 • Stenbukken (22-12 til 19-01)
  Er ofte involveret i organiseret kriminalitet og anses for mere sadistisk end Skorpionen. 

 • Jomfruen (23-8 til 22-9)
  Er ofte involveret i hacking og tyveri.

 • Vægten (23-9 til 22-10)
  Er generelt involveret i korruption.

 • Fisken (19-2 til 20-3)
  Er mest involveret i narkorelateret kriminalitet. 

 • Tvillingen (22-5 til 21-6)
  Er kendt for ikke at tage tingene for alvorligt, og anses generelt som tyveknægte og svindlere.

 • Løven (23-7 til 22-8)
  har tendens for at begå forbrydelser hele alene for ren og skær anerkendelse, og det er ikke småkriminalitet vi taler om.

 • Skorpionen (23-10 til 22-11)
  Er klassificeret som hitman (lejemorder), hyres til at dræbe andre.

 • Vandmanden (20-1 til 12-2)
  Anses som en svindler, hacker og en ”hustler” som forsøger at sælge sine ting på ulovlige måder som involverer manipulation af sine ofre.

Læs også;

Blodtype A og O i størst risiko for grå og grøn stær

Siden 1950
En rapport fra 1950 viser at forskere har målt betydelige forskelle i personligheder efter ABO blodtyper. Rapporten er Publiceret i PubMed, som er verdens 2. største medicinske publiceringsmedie www.ncbi.gov i Amerika. Alle artikler på Reddigselv.dk om blodtyper er baseret på videnskabelig fakta og ikke teorier som danske læger og forskere gerne vil kalde alle sammenhænge mellem blodtyper og personligheder og kost.

Anbefalinger til psykiatrien m.fl.
Hvilken type kriminalitet et stjernetegn begår og hvordan afhænger meget af blodtypen. Der lavet undersøgelser og anbefalinger til f.eks. psykiatrien så de hurtigt ud fra opførsel kan afsløre hvilken blodtype de har med at gøre. Det er f.eks. vigtig videnskab fordi der er større risiko for fysisk og heftig angreb fra blodtype O, end fra Blodtype A. I langt de fleste tilfælde har psykiatrien helt bestemt modtaget personnummer på patienten, og med disse data opsat her, kan man mere præcist omgås patienten og lettere vælge en behandling som hurtigere kan hjælpe patienten og beskytte personalet mod angreb.

Blodtype O under høj stress kan øge produktionen af noradrenalin på splitsekunder, og øge muskelstyrken med hele 50% over normal maksimal muskelstyrke, og det vil ske samtidig med en enorm stærk mental styrke til enten direkte modangreb eller flugt fra "fjenden".

Stresser man en blodtype O Vædder, Løve, Skorpion eller Vandmand til grænsen så de føler sig "fanget" eller "bokset inde", så er det med sikkerhed de går amok, og de kan ikke tales til ro med flinke ord. I sådan en situation skal der en modsvarende stærkere styrke, eller virksomme selvforsvarstekniker til for at holde dem nede, eller man skal lade dem flygte for sin egen skyld, for står man i vejen for flugten kan det blive meget voldsomt.

Der er god grund til at tage disse fakta alvorligt som psykisk behandler.

Dette diagram viser aggression og kriminalitet per stjernetegn;

Diagram,stjernetegn, Aggr., Krimi., Reddigselv.dk Copyright

Stjernetegn og mord
Nok slår Krebsen flest ihjel, eller også er den dårligere til at skjule sig fra sine forbrydelser. Skorpionen er mere sofistikeret som lejemorder, og ønsker naturligvis ikke at blive afsløret, og muligvis derfor er statistikken også lav på mordraten ved Skorpionen.

FBI´s liste viser forskellige kriminelle aktiviteter. På dette diagram vises hvilke stjernetegn som slår hyppigst ihjel, og kan ses på den grønne linje.

Hvorfor lige Krebsen er på FBI´s liste over den mest dræbende står der intet om, men Løven dræber ligeså meget som Krebsen i andre statistikker.

Hvor farlig er ens blodtype?
Blodtypers personligheder har været studeret i mange år, selv i Danmark, og der er ganske målbare udsving indenfor mord, selvmord, allergi, levelængde og meget mere;

Diagram,stjernetegn, Mord, Selvmord, Reddigselv.dk Copyright

 • Blodtype O 
  Er klassificeret som en der sjældent begår selvmord men hellere mord på andre. Blodtype O er den mest aggressive, dominerende, kontrollerende og fysisk aktive blodtype. Blodtype O reagere ofte med fysisk udfoldelse for at slippe af med stress. Blodtype O får mest allergi og netop allergi kan overstimulere systemet i kroppen så blodtype O bliver ganske irritabel og dermed mere aggressiv. Blodtype O har den største mordrate af blodtyperne. Blodtype O bliver let stresset og så skal blodet bruge kalk for at nedbringe syren i blodet, men der er sjældent kalk nok pga. mangelfuld kost. Fedtfattig og sukkerfri kost og drikke er yderst farligt for blodtype O´s krop og mentalitet. Ved mangel på kalk kan kroppen ikke hurtigt nok nedbringe syren i f.eks. blodtype O´s hjerne som nu bliver mindre klog og mere hidsig på omgivelserne. Blodtype O har som den eneste blodtype bedst af en høj fedt, høj protein kost og skal helst have sukker til motionen og daglig kosttilskud med kalk for at have den bedste mentale tilstand.
  Adrenalin ligger latent højt i blodtype O, hvilket ofte resultere i maniske episoder ved stress, hyperaktivitet og overdrevet vredesudbrud.

 • Blodtype A 
  Er klassificeret som en meget rolig og venlig personlighed, som statistisk begår mest selvmord og mindst mord af alle blodtyper. Blodtype A er den mindst aggressive, mindst dominerende og mindst kontrollerende blandt blodtyperne. Blodtype A er 50% mindre fysisk aktiv end blodtype O.
  Når blodtype A stresses dannes der også store mængder adrenalin, som dog nedbrydes meget hurtigt igen, hvilket igen gør blodtype A meget rolige væsener.

 • Blodtype B 
  Er den mest perfektionistiske og meget intelligente blodtype. Blodtype B er underdanig og en ikke særligt dominerende blodtype som er en anelse mindre fysisk aktiv end blodtype A. Blodtype B er generelt ikke aggressiv medmindre den virkelig provokeres længe og groft, og den er på anden pladsen hvad angår mord.

 • Blodtype AB 
  Kan have et temperament som minder om blodtype O men er næsten 4 gange mindre fysisk aktiv end blodtype O. Blodtype AB er i sindet som blodtype A men som blodtype B udadtil.

Rhesus negative mennesker er indtil videre observeret mindre fysisk aktive, og mere mentalt rolige end Rhesus positive. Således vil f.eks. blodtype O Rh- (negativ) være mere rolig og mindre fysisk aktiv og end en blodtype O Rh+ (positiv).

Stjernetegn og blodtype
Har man et aggressivt stjernetegn men er rolig af natur er man højest sandsynlig blodtype A eller B.

Rhesus negativ har også tendens til at være mere rolige en Rhesus positiv.

Her man et mindre aggressivt stjernetegn, men let bliver aggressiv, er man højest sandsynligt blodtype O eller AB. Hvis man er blodtype A med høj aggression kan det skyldes lav blodsukker. 

Krebsen er den mindst aggressive men også den som dræber mest. Er Krebsen blodtype O kan der være tale om voldsomt og pludseligt drab. Er Krebsen blodtype A er det mere veludtænkt snigmord.

Løven dræber også meget og er mere aggressiv end Krebsen, og her gælder samme fakta om blodtyper som med Krebsen.

Skorpionen er særdeles aggressiv og ofte lejemorder. Som blodtype O er Skorpionen en særdeles farlig morder som er instinktivt hurtig og sikker på at sejre. Som blodtype A vil Skorpionen være en mere rolig og udspekuleret morder.

Blodtype O og A bruges oftere i statistikker fordi de mest modsat hinanden, og blodtype B og AB er imellem blodtype O og A.

Mange faktorer spiller ind i kriminalitet og statistikker er mere nøjagtige end man tror de er. I Kina er der opsat mere end 170 millioner kameraer som filmer personers retning, gangart og ansigter som analyseres efter statistikker som afslører en højest sandsynlig handling fra individet.

Læs også;

 

Kildereference;

- PubMed, www.ncbi.gov

- British Medical Journal

- Artikelbillede fra Pixabay.com

Læs hele kildereferencen her;
De mest farlige stjernetegn og blodtyper, kildereference 

comments
November 23, 2016
Support others J. Viktor Fraust

Støt Dansk dyreværn

Dansk dyreværn operere udelukkende på donationer fra godhjertede mennesker. Dansk dyreværn er et sted hvor dyr behandles godt, mens de venter på at få et nyt godt hjem, måske hos dig? "Vi har selv to dejlige katte fra Dansk Dyreværns hjem. Jeg har besøgt…
January 10, 2017
Default Image
Nyttig viden J. Viktor Fraust

KOL kan afhjælpes med vitaminer og andre naturlige midler

A web page that points a browser to a different page after 2 seconds Artiklen er baseret på data fra medicinske databaser, se venligst "kilder;" i bunden af denne artikel. Omkring halvdelen af KOL-tilfælde er primært forårsaget eller aktiveret af bakterie…

Ny videnskab; Kunstige sødemidler fører til psykiske lidelser

Feb 11, 2017 312763
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Længe har vi hørt hvor farlige kunstige sødemidler er. Nu er…

Velkommen

Nov 10, 2016 258435
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Velkommen til Reddigselv.dk. Her finder du relevante og…

Vorter kan fjernes naturligt, uden kirurgi

Dec 06, 2016 227192
Vorter (verruca vulgaris) fjernes ofte kirurgisk, men der findes faktisk flere naturlige…

Kolloid sølv dræber kræftceller på 5 timer

Oct 13, 2016 225886
Default Image
A web page that points a browser to a different page after 2 seconds I 2004 virkede…

Sølv-behandling kan gendanne hele lemmer, organer og nervebaner

Dec 12, 2016 222305
Dette er nok en af de mest interessante artikler vi nogensinde har skrevet. Via en simpel…

Koldsved og nattesved er typisk mangel på et bestemt vitamin, uanset din alder

Feb 14, 2017 222277
Default Image
A web page that points a browser to a different page after 2 seconds Overgangsalder,…

Alvorligt; Kosmisk radioaktiv stråling steget 20% globalt

Nov 24, 2016 218882
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Øget risiko for kræft, cellenedbrydende lidelser og øget…

Kontroversielt; Radongas kan være livsforlængende

Nov 29, 2016 218206
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Kommuner advarer om radon fra undergrunden er farligt for…
Default Image
September 24, 2018

Sukker kan forlænge livet

in Nyttig viden by J. Viktor Fraust
Redirection to Reddigselv.dk Sukker er glukose som er med til at bremse det genetiske ur og dermed forlænge livet, men det kommer an på en række faktorer hvor meget sukker man skal have. Det er vigtigt at fortælle at kroppen selv danner glukose ud fra kosten…

Denne webside bruger cookies for at fungere korrekt. Ved at lukke denne boks godkender du vores persondatapolitik vedrørende brugen af cookies. Læs mere om vores persondatapolitik klik her
This website uses cookies stored on your computer to function correctly. By closing this boks you agree to our personal data politics concerning cookies. Read more about our personal data politics click here

t