Resveratrol og Quercetin dræber kræftceller og forlænger livet

A web page that points a browser to a different page after 2 seconds

Resveratrol og Quercetin findes f.eks. i frugter og rødvin men i for små mængder til at få livsforlængende egenskaber. Resveratrol er særdeles effektiv til at dræbe kræftceller ifølge mange medicinske rapporter, som alle påpeger denne tilsyneladende ”velkendte” egenskab.

Resveratrol kan forlænge livet hos pattedyr med op til 59%, beskytte effektivt mod farlige lidelser og endda mod virussmitte. Vi taler ganske enkelt om et næsten overnaturligt stof i forhold til nogen andre stoffer vi har skrevet om på Reddigselv. 

Reddigselv.dk har købt medicinske rapporter, som ikke er gratis tilgængelige, som inkludere forsøg med mennesker og Resveratrol, fordi emnet er utrolig interessant.

Resveratrol er beskrevet som et stof der kan bringe bedre helbred og mindre dødlighed til vestens befolkning, og er vurderet som et vidunderstof uden bivirkninger eller omkostninger for den forlængede levetid, der potentielt kan opnås med daglige tilskud af Resveratrol, som dog bør tages flere gange om dagen.

Resveratrol optages hurtigt og kan måles i blodet kort tid efter indtagelse ved både dyr og mennesker, men det forlader kroppen allerede efter 30 minutter, medmindre der er samtidig Quercetin tilstede som både forstærker og forlænger effekten af Resveratrol og Quercetin i kroppen.

Egenskaber nærmest overnaturlige
Resveratrol kan meget effektivt helt forhindre, udskyde, beskytte mod;

 • Kræft
 • Hjertelidelser
 • Diabetes
 • Patologiske lidelser
 • Infektion med virus
 • Iskæmiske lidelser (mangel på blodforsyning til f.eks. væv)
 • Kemisk inducerede skader
 • Tab af hørelse
 • Smerte
 • Skader på nyrer, rygrad, lever, lunger og tarme
 • Mindske Post Traumatisk Stress Syndrom (PTSD)
 • Mindske stress og depression
 • Aldring 

Resveratrol kan forlænge livet med op til 59% i pattedyr, bl.a. ved at aktivere et af de 7 sirtuin-gener ”Sir2” som er stærkt involveret i livslængden, og øge mitokondriel biogenese der er vigtig for cellers regeneration. Derudover øges kroppens følsomhed for sin egen insulin.

Antioxidanter kan alene beskytte mod virussmitte, hvis man har nok i kroppen når virus forsøger sig. Resveratrol er en hele 180 gange kraftigere antioxidant end f.eks. C-vitamin. Resveratrol er mere end en antioxidant, og hæmmer ganske enkelt gener som er nødvendige for virus for at ”få ved” kroppen.

Så meget skal der til
Rødvin indeholder den største naturlige mængde Resveratrol og Quercetin og alligevel er der kun mellem 2-7 mg Resveratrol pr. liter rødvin, altså ikke særlig meget i forhold til doser som skal til for at forlænge livet. Man kan ikke drikke sig til store nok mængder Resveratrol fra rødvin.

Forsøg med dyr viser først livsforlængende egenskaber ved Ca. 500mg Resveratrol dagligt, hvilket ikke sundhedsmæssigt kan indhentes ved at drikke så store mængder rødvin, men en lille effekt får man da.

Resveratrol sammen med Qercetin giver en meget effektiv beskyttelse og livsforlængende egenskab, tilføjer man C-vitamin kan effekten øges endnu mere.

Resveratrol bliver IKKE i kroppens system længe, derfor bør man indtage Resveratrol over flere gange om dagen for at bibeholde effekterne af Resveratrol, og helst sammen med Quercetin for at få en længerevarende og forstærket effekt.

Resveratrol og kræft
Blot 10mg Resveratrol / kg kropsvægt kan væsentligt sænke videre udvikling af kræftceller. 70 kilo kropsvægt skal således blot indtage 700mg Resveratrol om dagen for at reducere udviklingen af kræftceller ifølge en undersøgelse i 2010 af Resveratrol. 

Mennesker med gentypen CYP1A1 er mest udsat for Oral Cancer, men Resveratrol hæmmer og næsten helt deaktiverer dette gen og kan dermed beskytte mod dannelsen af Oral kræft (OSCC).

Resveratrol blokere for adskillige gener, eller mekanismer generne bruger til at være en trussel for dannelsen af kræftceller.

 • Resveratrol beskytter det centrale nervesystem mod traumatisk chok/skader, og beskytter nerveceller i hjernen i tilfælde af hjerteanfald og andre ulykker som hindre blodflow til væv.

 • Resveratrol kan ved kræftlidelse dagligt indtages med helt op til 625mg / kilo kropsvægt hvor det har endnu større effekt mod kræftceller. (Max. 900mg / kilo kropsvægt / dag) 

Resveratrol forårsager apoptosis (programmeret celledød) i kræftceller, hvilket er beskrevet i mange medicinske publiceringer.

Stress og depressionsdæmpende
Resveratrol har i studier af både dyr og mennesker vist at væsentligt dæmpe stress og depression pga. Resveratrols egenskaber som stærk antioxidant, og hypofyse-stimulerende effekt. 

Indtages Resveratrol sammen med Quercetin er den samlede effekt mod kræftceller endnu større end ved blot en af de nævnte alene. Resveratrol og Quercetin er forskellige antioxidanter som fungere indenfor hver sine områder.

Forlænger livet
Resveratrol har i flere undersøgelser vist at forlænge livet med helt op til 59% hos kortlevede fisk og andre mikroorganismer, effekten i mennesker er af beregnede etiske årsager beskedent beskrevet. Der er dog ingen skadelige effekter ved de beskrivende doser i denne artikel, så det kan jo være et forsøg værd som helt sikkert vil sænke risiko for udvikling af kræftceller, og skader på nerveceller som følge af mental stress enormt.

Oxidativ stress er en af de største faktorer og trusler for langt liv, derfor skal kroppen have adgang til de rigtige antioxidanter når der er behov for dem, og det kan være meget individuelt alt efter ens psyke og omgivelser i livet. 

Resveratrol aktivere genet ”Sir2” som er stærkt involveret i cellers livsproces, kontrol af metabolismen af fedtsyrer og endelig livets længde.

Høj fedt og kaloriekost
Resveratrol har kun vist forlænget levetid i mus som fik en en kost af høj fedt og høj mængder kalorie. I en tidligere artikel beskrev vi at Tour De France cykelryttere har en gennemsnitlig højere levealder end gennemsnittet på hele 8 år, og disse cykelryttere får en kost med høje mængder kalorier, hvor f.eks. maratonløbere har forkortet levetid. 

Forbedret syn efter 5 mdr.
En 80´årige mand havde dårligt syn pga. af en degenererende lidelse hvor lipofuscin ophober sig i øjet. Efter 5 mdr. på et håndkøbsprodukt med Resveratrol blev der målt væsentlig forbedring af synet, og det er beskrevet at være den første klinisk beviste ”helbredelse” med Resveratrol i mennesker i 2009. 

Læs mere her;
Motion forlænger ikke livet betydeligt

Qercetin (den oversete antioxidant)
I kosttilskud anvendes Quercetin som "Quercetin Dihydrate", hvilket er det stof vi omtaler effekten af her.

Antioxidanten Quercetin kan;

 • Fange tungmetaller og trække dem ud af kroppen (Via. chelatering)
 • Beskytte mod udvikling af kræftceller i f.eks. prostata, livmoder, lunger, bryster og tyktarm)
 • Forhindre photobiologiske skader i huden fra ultraviolet lys A.
 • Forlænge livet betydeligt
 • Beskytte mod oxidativ stress i bl.a. leveren og resten af kroppen
 • Forlænge effekten af Resveratrol 

Quercetin er en forebyggende antioxidant som kan forebygge kraftigt mod oxidativ stress, men Quercetin skal være tilgængeligt i kroppen før oxidativ stress opstår, derfor bør man dagligt sikre sig normale mængder (Ca. 800mg) Quercetin om dagen.

Gurkemeje arresterer kræftceller
Curcumin er en meget stærk antioxidant som findes rigt i Gurkemeje. Curcumin øger kroppens egen antioxidantfunktion superoxiddismutaseaktivitet i leveren og kan potentielt forlænge livet. 

Gurkemeje er et meget vigtigt krydderi i Kinesisk naturmedicin som er veldokumenteret at kunne forebygge mod kræft i knogler, bryster, gynækologiske og hæmatologiske steder, lunger og hjerne ved at blokere for signalveje i kroppen som er med til dannelsen af kræftceller.

Curcumin i Gurkemeje dræber nogle typer kræftceller hurtigt via. Apoptosis (programmeret celledød), mens andre kræftceller ”arresteres” og sættes ud af kraft igennem avancerede genetiske processer.

Alkohol kan være godt ?
En undersøgelse fra 2006 viste, overraskende nok, at ethyl alkohol i rødvin faktisk øgede optagelsen af Quercetin fra rødvin i tyndtarmen. Undersøgelsen konkluderer at mere forskning er nødvendig, siden alkohol faktisk nedsætter optagelsen af andre næringsstoffer i tyndtarmen. 

Alkohol i et glas rødvin om dagen kan være gavnligt for alzheimerpatienter viser en anden undersøgelse.

At drikke mere end 4 glas rødvin om dagen annullere gode egenskaber og bliver helbredstruende.

Kun nok, men ikke for meget
Antioxidanter er meget vigtige for kroppen, men for mange antioxidanter kan have modsat effekt har nyere forsøg vist. Er man syg kan man helt sikkert med fordel indtage store doser antioxidanter, når man er rask skal man holde sig til normale mængder som faktisk beskytter bedre mod lidelser end for store mængder gør. 

Der er først set forgiftning med Resveratrol ved hele 7.500mg for en person på 75kilo, men det er også en utrolig høj og unødvendig dosis.

Vestens ældste mand
Antonio Todde der blev 113 år gammel, sagde ”Bare elsk din bror og drik et godt glas rødvin om dagen”, men det er næppe Resveratrol i Rødvin som har givet Antonio sit lange liv, da rødvin ikke indeholder store nok mængder til det ifølge data i denne artikel.

At leve et liv med omgivelser man bare elsker som beroliger en, som ikke bringer stress til en, kan forlænge livet helt alene uden nogen kosttilskud eller speciel kost, da mental stress fører til Oxidativ Stress som er den største fjende mod et langt og sundt liv.

Igen så skal der blot ét chok til for selv den bedste, for at danne nok pludselig oxidativ stress der kan skade det centrale nervesystem ganske alvorligt, derfor anbefales det for "selv den bedste" at sikre sig adgang til antioxidanter som f.eks. Resveratrol, Quercetin, Gurkemeje og andre stærke antioxidanter som f.eks. E- og C-vitamin, Selén m.fl.

Et kosttilskud har det hele
Et produkt simpelt kaldet ”Resveratrol” fra Willamette Valley indeholder både Resveratrol, Quercetin og Gurkemeje som alle i fællesskab øger egenskaben af hinanden. 

Resveratrol kan f.eks. købes hos Golden-Products.

Kilder til denne artikel kan læses her;

Resveratrol og Quercetin Kildereference 

comments
November 23, 2016
Support others J. Viktor Fraust

Støt Dansk dyreværn

Dansk dyreværn operere udelukkende på donationer fra godhjertede mennesker. Dansk dyreværn er et sted hvor dyr behandles godt, mens de venter på at få et nyt godt hjem, måske hos dig? "Vi har selv to dejlige katte fra Dansk Dyreværns hjem. Jeg har besøgt…
January 10, 2017
Default Image
Nyttig viden J. Viktor Fraust

KOL kan afhjælpes med vitaminer og andre naturlige midler

A web page that points a browser to a different page after 2 seconds Artiklen er baseret på data fra medicinske databaser, se venligst "kilder;" i bunden af denne artikel. Omkring halvdelen af KOL-tilfælde er primært forårsaget eller aktiveret af bakterie…

Ny videnskab; Kunstige sødemidler fører til psykiske lidelser

Feb 11, 2017 313805
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Længe har vi hørt hvor farlige kunstige sødemidler er. Nu er…

Velkommen

Nov 10, 2016 260716
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Velkommen til Reddigselv.dk. Her finder du relevante og…

Vorter kan fjernes naturligt, uden kirurgi

Dec 06, 2016 228453
Vorter (verruca vulgaris) fjernes ofte kirurgisk, men der findes faktisk flere naturlige…

Kolloid sølv dræber kræftceller på 5 timer

Oct 13, 2016 226847
Default Image
A web page that points a browser to a different page after 2 seconds I 2004 virkede…

Sølv-behandling kan gendanne hele lemmer, organer og nervebaner

Dec 12, 2016 223527
Dette er nok en af de mest interessante artikler vi nogensinde har skrevet. Via en simpel…

Koldsved og nattesved er typisk mangel på et bestemt vitamin, uanset din alder

Feb 14, 2017 223350
Default Image
A web page that points a browser to a different page after 2 seconds Overgangsalder,…

Alvorligt; Kosmisk radioaktiv stråling steget 20% globalt

Nov 24, 2016 219836
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Øget risiko for kræft, cellenedbrydende lidelser og øget…

Kontroversielt; Radongas kan være livsforlængende

Nov 29, 2016 219094
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Kommuner advarer om radon fra undergrunden er farligt for…
Default Image
September 24, 2018

Sukker kan forlænge livet

in Nyttig viden by J. Viktor Fraust
Redirection to Reddigselv.dk Sukker er glukose som er med til at bremse det genetiske ur og dermed forlænge livet, men det kommer an på en række faktorer hvor meget sukker man skal have. Det er vigtigt at fortælle at kroppen selv danner glukose ud fra kosten…

Denne webside bruger cookies for at fungere korrekt. Ved at lukke denne boks godkender du vores persondatapolitik vedrørende brugen af cookies. Læs mere om vores persondatapolitik klik her
This website uses cookies stored on your computer to function correctly. By closing this boks you agree to our personal data politics concerning cookies. Read more about our personal data politics click here

t