Kanelkager kan være yderst kræfthæmmende

Redirection to Reddigselv.dk Flere videnskabelige kliniske dokumentationer fra PubMed i USA afslører at kanel og kumarin faktisk er yderst kræfthæmmende stoffer.

Kumarin (2H-1-Benzopyran-2-one) i Cassia-kanel (cinnamoum cassia) blev allerede i 2013 fremført af den danske Sundhedsstyrelse, som at være et farligt stof for helbredet ifølge nogle undersøgelser. Man skulle nu frygte kanel på og i ens kager og deserter især i juletiden. Især store mængder kumarin i kaneltypen er beskrevet at være farligt.

Rigtig nok i 2004 blev der ud fra en undersøgelse, fra forsøg med dyr, sat en maks. grænseværdi på 0.1 mg kumarin pr. kg kropsvægt. En undergruppe af mennesker viste nemlig mere modtagelighed end andre for den påståede skadelige effekt af kumarin. En undersøgelse i Tyskland med 1.000 individer, viste dog at dem med største indtag af kassia-kanel lå under den fastsatte grænseværdi af kumarin. (-1;).

Sandheden er dog langt fra hvad Sundhedsstyrelsen er ledt til at tro, og faktisk direkte modsat, derfor hjælper Reddigselv.dk nu Sundhedsstyrelsen i Danmark med andre kliniske resultater som jo er gode nyheder for alle danskere.

Kumarin er i yderst kræfthæmmende
En klinisk undersøgelse fra 2007 udført af ”China Medical University” viste at Kumarin kan dræbe kræftceller, især ved livmoderhalskræft. (-2;). 

En anden klinisk undersøgelse fra ”Instituto Nacional de Enfermedades Respiratorias” i 2004, viser at store mængder kumarin har stor effekt over for lungekræftceller. Kumarin fungere ved at forhindre vækst af kræftceller., (-3;)

loadposition myposition2}

Cassia Kanel dræber kræftceller
I en større klinisk undersøgelse af ekstrakt af kaneltypen cassia (cinnamonum cassia), viste det sig at selv små mængder af kanel-ekstraktet havde meget stærk effekt mod kræftceller, ved at forårsage programmeret celledød (apoptosis) i dem. Her var der tale om især kræftceller i livmoderen. (-4;)
I den samme dokumentation foreslås det faktisk at man benytter denne type kanel, i kræftbehandling og til at undgå udvikling af kræftceller.

Der beskrives også at kosten som indeholder denne kaneltype kan vise sig at være vigtig for forebyggelsen mod kræft.

Dokumentationen beskriver at de ovenfor beskrevne egenskaber også gælder den syntetiske version af cassia-kanel. (-4;)

Kanel er faktisk stærkere og mere effektivt end antibiotika
I visse undersøgelser er det påvist at udtræk af kanel er yderst effektivt til at bekæmpe alle typer bakterier, inkl. dem som er blevet resistente overfor konventionel antibiotika. På PubMed i USA, www.ncbi.nlm.gov er der flere dokumentationer som klart viser at koncentreret udtræk fra kanel er yderst effektivt selv i små mængder, og der lægges op til man kan bruge kanel i kosmetik som håndsæber osv. i bekæmpelse og forebyggelse af spredning af farlige bakterier.

Kaneludtræk viste i en undersøgelse effektiv og hurtig eliminering af både Gram-positive og Gram-negative bakterier.

Bakterier bliver meget sjældent, måske endda aldrig, resistente overfor naturens egne midler som f.eks. kaneludtræk.

HPV, kanel og pebermynteolie
Andre dokumentationer påviser at selv meget små mængder ægte pebermynteolie dræber og eliminere alle typer herpes-virus på stedet, inden de når at gøre skade i kroppen, alt afhængig af tilfælde for smitte. Kanelolie viser også stor aktivitet mod alle typer herpes-virus. (-5;)

HPV-virus er i familie med herpes-virus.

Der er derfor god grund til at begynde at overveje et liv, som involvere man bliver udsat for mindre mængder af bestemte planteudtræk dagligt i beskyttelsen mod farlige bakterier og virus.

HPV-virus er sat i forbindelse med at forårsagde livmoderhalskræft. HPV-virus kan kroppen faktisk helt selv bekæmpe på Ca. 1-2 år, herefter er man immun. Undersøgelser viser at vaccineres man med HPV-vaccinen mens ens krop er ved selv at bekæmpe HPV-smitte, så er det her der hyppigst opstår de meget omtalte vaccineskader.

Artiklen her har givet dig MEGET simple råd, til hvordan du selv kan inkludere naturlige stoffer i din kost for at nedsætte risikoen for at få livmoderhalskræft og andre kræfttyper.

Læs her meget flere interessante ting om Herpes og HPV-virus

Fedt er meget vigtigt for helbredet
Mættet fedt i fra kosten er også med til fedtopløselige vitaminer som A-, D-, E- og K-vitaminer overhovedet kan optages i kroppen. Disse vitaminer er absolut essentielle for et godt helbred. For blodtype O er det nødvendigt der er rigelige mængder mættet fedt for at kunne optage mineralet kalk (calcium). 

Kalk (calcium) sammen med D-vitamin er af Creighton University i år 2007 bevist, at kunne sænke risikoen for kræft betydeligt.  (-6;)

Konklusion på alt dette
Titlen på denne artikel skriver at selve kanelkager kan være kræfthæmmende, hvilket er ud fra selve kanelet på og i kagerne. Kagen er brugt som udmærket lokkemiddel til at formidle et vigtigt budskab som kan redde liv. Det er yderst individuelt hvorledes man reagere over for mængderne af sukker, fedt og andre ingredienser i kagerne. Sukker er i dag også beskrevet som noget kræftceller lever af, og hertil kan vi kun sige; Alle celler i kroppen lever af glukose som er sukker. Sukker er ligeså nødvendigt som det kan være farligt i for store mængder. Man kan også drukne ved at drikke for meget vand uanset hvor rent vandet er ;-) 

Det er spektakulært at leve i et land som Danmark, hvor befolkningen søger så meget efter et sundere liv, men samtidig også blindt tror på Sundhedsstyrelsen som klart er vildledt med hensyn til kanel og en hel del andre ting, som f.eks. fjernelsen af sukker, fedt, mælk, kød og nærmest lavet alt vegetarisk i børneinstutioner i jagten på at søge én slags sund kost.

Vi er alle så vidt forskellige individer, at nogen tåler og ligefrem har brug for større mængder sukker og fedt om dagen, mens andre slet ikke tåler ret store mængder sukker og fedt. Nogen tåler fint mejeriprodukter mens andre slet ikke kan tåle dem osv. Baseret på den nuværende videnskab i Reddigselv.dk om psykiske og fysiske individuelle opsætninger som gør os alle ret så forskellige, så er det en stor fejl at forsøge at skabe én kost til alle. I den meget populære artikel om børn og mellemørebetændelse som skyldes madallergi, er dettte yderligere beskrevet. Læs artiklen her; "Har dit barn væske i mellemøret? Så SKAL du læse dette!"

Herfra kan der ses en stor sammenhæng mellem den rette kost, ens blodtype og ens generelle helbred. Igen som altid, er du ny læser her, så bør du i den grad kigge ind i blodtypekost, inden du afskriver det som en mulighed blot fordi en professor har udtalt sig negativt om blodtypekost, for sådanne udtalelser har vi nemlig også bevist ikke er sande. Blodtypekost er meget virkeligt og godt for helbredet.

Læs mere om det her; Blodtypekost

Der lægges også op til at de udmærkede læger vi har i Danmark, begynder at læse hvad der rent faktisk er dokumenteret af deres egne kollegaer rundt om i verden.

  

Kilder; 

-(-1;) Kumarin og maks grænseværdi. ”Federal Institute for Risk Assessment (BfR), 14195 Berlin, Germany. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.” , Mol Nutr Food Res. 2010 Feb;54(2):228-39. doi: 10.1002/mnfr.200900281.

-(-2;) Coumarin induces cell cycle arrest and apoptosis in human cervical cancer HeLa cells through a mitochondria- and caspase-3 dependent mechanism and NF-kappaB down-regulation. ”Department of Medical Laboratory Science and Biotechnology, China Medical University, Taichung, Taiwan, ROC.”, In Vivo. 2007 Nov-Dec;21(6):1003-9.

-(-3;) Apoptosis and cell cycle disturbances induced by coumarin and 7-hydroxycoumarin on human lung carcinoma cell lines. Departamento de Enfermedades Crónico-Degenerativas, Instituto Nacional de Enfermedades Respiratorias, Tlalpan 4502, Co1. Sección XVI, CP 14080 Mexico City, Mexico. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Lung Cancer. 2004 Mar;43(3):275-83.

-(-4;) Aqueous Cinnamon Extract (ACE-c) from the bark of Cinnamomum cassia causes apoptosis in human cervical cancer cell line (SiHa) through loss of mitochondrial membrane potential, BMC Cancer. 2010; 10: 210.

-(-5;) Virucidal effect of peppermint oil on the enveloped viruses herpes simplex virus type 1 and type 2 in vitro. Department of Virology, Hygiene Institute, Faculty of Medicine, University of Heidelberg, Heidelberg, Germany. Phytomedicine. 2003;10(6-7):504-10.

-(-6;) Vitamin D and calcium supplementation reduces cancer risk: results of a randomized trial. Osteoporosis Research Center, Creighton University, Omaha, NE 68131, USA. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Am J Clin Nutr. 2007 Jun;85(6):1586-91.

Published online 2010 May 18. doi:  10.1186/1471-2407-10-210

-Mange andre artikler på Reddigselv.dk er også kildegrundlag for denne artikel.

- PubMed, Ncbi.nlm.Gov

-Wikipedia

-Google

-Artikelbillede fra Pixabay.com

 

comments
November 23, 2016
Support others J. Viktor Fraust

Støt Dansk dyreværn

Dansk dyreværn operere udelukkende på donationer fra godhjertede mennesker. Dansk dyreværn er et sted hvor dyr behandles godt, mens de venter på at få et nyt godt hjem, måske hos dig? "Vi har selv to dejlige katte fra Dansk Dyreværns hjem. Jeg har besøgt…
January 10, 2017
Default Image
Nyttig viden J. Viktor Fraust

KOL kan afhjælpes med vitaminer og andre naturlige midler

A web page that points a browser to a different page after 2 seconds Artiklen er baseret på data fra medicinske databaser, se venligst "kilder;" i bunden af denne artikel. Omkring halvdelen af KOL-tilfælde er primært forårsaget eller aktiveret af bakterie…

Ny videnskab; Kunstige sødemidler fører til psykiske lidelser

Feb 11, 2017 313478
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Længe har vi hørt hvor farlige kunstige sødemidler er. Nu er…

Velkommen

Nov 10, 2016 260158
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Velkommen til Reddigselv.dk. Her finder du relevante og…

Vorter kan fjernes naturligt, uden kirurgi

Dec 06, 2016 228104
Vorter (verruca vulgaris) fjernes ofte kirurgisk, men der findes faktisk flere naturlige…

Kolloid sølv dræber kræftceller på 5 timer

Oct 13, 2016 226562
Default Image
A web page that points a browser to a different page after 2 seconds I 2004 virkede…

Sølv-behandling kan gendanne hele lemmer, organer og nervebaner

Dec 12, 2016 223180
Dette er nok en af de mest interessante artikler vi nogensinde har skrevet. Via en simpel…

Koldsved og nattesved er typisk mangel på et bestemt vitamin, uanset din alder

Feb 14, 2017 223031
Default Image
A web page that points a browser to a different page after 2 seconds Overgangsalder,…

Alvorligt; Kosmisk radioaktiv stråling steget 20% globalt

Nov 24, 2016 219532
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Øget risiko for kræft, cellenedbrydende lidelser og øget…

Kontroversielt; Radongas kan være livsforlængende

Nov 29, 2016 218823
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Kommuner advarer om radon fra undergrunden er farligt for…
Default Image
September 24, 2018

Sukker kan forlænge livet

in Nyttig viden by J. Viktor Fraust
Redirection to Reddigselv.dk Sukker er glukose som er med til at bremse det genetiske ur og dermed forlænge livet, men det kommer an på en række faktorer hvor meget sukker man skal have. Det er vigtigt at fortælle at kroppen selv danner glukose ud fra kosten…

Denne webside bruger cookies for at fungere korrekt. Ved at lukke denne boks godkender du vores persondatapolitik vedrørende brugen af cookies. Læs mere om vores persondatapolitik klik her
This website uses cookies stored on your computer to function correctly. By closing this boks you agree to our personal data politics concerning cookies. Read more about our personal data politics click here

t