Hjernen og vores sind, Teknikken

{fshare}

Tag kontrol over dit sind og krop med gammel magisk viden forsat

Dette er den første serie af øvelser der vil give dig kontrol over dine egne tanker.

I øvelse 1, som kan ses her, blev det oplyst at den største styrke du har til rådighed er dit sind, DIT sind. Dit sind skaber alt omkring dig, ALT. Det kan enten skabe alt eller ødelægge alt.

Nu skal du lære at skabe alt det du gerne vil have med en meget gammel og virksom teknik.

- Øvelse 1 lærer dig dine tanker at kende

- Øvelse 2 lærer dig at få ro i tankerne

Det er nødvendigt at lære øvelse 1 og 2, før denne teknik kan praktiseres med succes.

Teknikken
Vi kender det alle, at lede efter et toilet. Som presset stiger for at komme på toilet er der en øget tankevirksomhed der faktisk fokusere størstedelen af tankekraften på symboler af toiletter/ordet "Toilet" osv. Kan man ikke finde et toilet spørger man til sidst nogen som guider en til et toilet, forhåbentligt.

Pointen er at man kommer lettere til toilettet fordi tankerne er så fokuseret på det. Alt omkring en bliver sat i bevægelse om at finde et toilet.

Nu er det klart der er en årsag til at finde toilettet og det hjælper betydeligt på situationen om at finde et toilet. Man er også ret så sikker på at finde et toilet. Det er jo en menneskeret at komme på toilet. Når det drejer sig om andre ting i livet man gerne vil have så er det straks noget andet; en lille kort drøm om et hus på landet eller en ny rød Ferrari kan det blive til, så sætter "realiteten" ind, altså ihvertfald ens opsætning af tanker omkring "realitet". Speederen var ellers lige i bund et øjeblik hen til det nye hus eller den nye røde Ferrari som faktisk er for enden af den vej, da en skillevej dukkede op og man var nød til at dreje til højre hen ad Realitets-vejen. Øv.

Hvad sker der ?

Realitet er et ord næsten alle mennesker er bekendt med*; det er faktisk en slags begrænsning af hvad man kan, og vigtigere; Hvad andre tror de ved man kan, og det skal de andre, og ens tanker, nok fortælle en så den drøm hurtigt ændres til "realiteterne".

Hvis man fortæller andre om sine mål og visioner er det yderst muligt de vil oplyse dig om realiterene som ofte er; "Det kan du ikke", "Hvordan vil du det med din løn", "Du har jo ikke noget arbejde", realiteterne kender sjovt nok ingen grænser. Det skaber uro og usikkerhed om dine mål. Kort sagt dine mål og visioner kommer meget langt væk fra dig. Dit fokus drejes over på "realiteterne" og nu bliver de skabt istedet. Nu kan alle se hvorfor det er vigtigt at støtte hinanden i de mål man hver især har, ellers bør man holde tæt med sine visioner.

I den sande verden er der KUN muligheder.

Eksempel;
Du har ikke noget job og vil gerne have en ny rød Ferrari. Når du fokusere på KUN den røde Ferrari vil du bevæge dig ind på en vej der netop vil forsyne dig med det der skal til for at opfylde denne vision. Så simpelt er det.

Igen vil jeg minde om at ALT er tanker. Kun gennem dine fysiske sanser opfatter du denne verden i dine tanker. Således kan du også ændre verden til det du vil have den skal være "for dig".

Jeg er ret sikker på du for et stykke tid siden havde en slags illusion i tankerne af et toilet. For bare det at tænke på et toilet skaber nemlig billeder i underbevidstheden af et toilet. Vi er tilbage til "Ikke tænk på en giraf" og straks har der lige været et billede af en giraf i tankerne og bliver dine tanker der, skal du i Zoologisk have om kort tid, eller måske helt hen til Afrika og møde en giraf.

Fokus
I dag kan man let fylde en stor hal med tons af billeder af ting man gerne vil have ind i sit liv. Sagen er blot at dit fokus"lys" kun kan lyse meget svagt på hver enkelt ting når der lyses på dem alle på samme tid. Fokuseres det "lys" til KUN at "lyse" på EN ting, så vil hele din tankekraft være fyldt med kun denne ene ting. Som med toilettet, er det absolut sikkert, at holder du det fokus, SÅ VIL DU FÅ DET du fokusere på.

Fokus er som billeder. Du SKAL KUN danne dig billeder i dit sind af det du vil have. Ellers får du måske en giraf istedet !

Eksempel;
Jeg havde et meget sødt par på besøg ved mig. De var klart kørt lidt af sporet med forholdet. Jeg spørger kvinden hvad hun gerne vil have; "Jeg vil gerne have en mand der ikke er sur, en mand der ikke arbejder så meget, en mand der ikke.... Og uha et billede hun skabte nu. Et billede i hendes sind var lavet med alle de ting hun faktisk har fået. Fordi ord som "Ikke", "Aldrig" osv. ofte er efterfulgt af det ord man "Ikke" vil have. Nu skabes det altså. Fordi skabelse dannes fra billeder.

Da jeg bad hende om at beskrive et billede der indeholdt det hun GERNE ville have, blev der stille. Det krævede altså tankekraft at skabe et billede af hendes drømmeliv.

Eksempel;
Mor råber til et barn "Ikke gå ud på vejen"

Vinden tager det første ord væk

Barn hører "Gå ud på vejen"

Alle kan regne ud hvor skidt det er.

Mor skal være præcis i sine kommandoer; "STOP"

Barnet hører ordet "STOP" og stopper.

Denne verden har fyldt vores sind med så mange ting det er vanskeligt at holde fokus på sine egne ting. Mennesker og endda terapeuter tænker og taler så det skaber fokus på alt det man "Ikke" vil have. 

Der bør KUN tænkes og tales med det man vi have. Punktum.

Pyramiden
Vi hører det tit; dem i toppen har det hele, dem i bunden har næsten ingenting. Alligevel er ALLE i pyramiden tildelt nøjagtig den samme mulighed. Nemlig skaberkraft.

Dem i toppen har haft fokus i deres sind og fået alt det de gerne ville have. Dem i bunden har også fået lige hvad deres fokus var på.

Få det du vil have sådan
Du skal finde ud af præcist hvad du gerne vil have. Det kan sagtens være en hel liste af ting. De skal dog organiseres på en liste i en rækkefølge der virker logisk. Vælg så den ting du vil have først.

Alt med at ønske sig en ny flot rød Ferrari. Glem det. For det er nemt opfyldt; Puf... Du er nu en der går rundt og ønsker sig en ny rød Ferrari !

Du SKAL forestille dig det i dit sind, at du allerede har fået den nye røde Ferrari. Du skal virkelig leve dig ind i det. Mmmm.. bare duften af den nye bil, at sidde i den og mærke hvor godt den kører....

Det er sådan du skal forestille dig det med ALT det du gerne vil have ind i dit liv.

Opmærksomhed = fokus = skabelse

Meditation er ultimativt et af de stærkeste redskaber der kan benyttes til at få lige hvad man vil have, sådan gør du;

Teknik 1;

1. Sæt dig på din sengekant, ret op, eller hvor du står og venter på bussen, sidder i toget/haven osv.

2. Luk øjnene

3. Træk vejret ind gennem næsen, dybt ind, hele brystkassen skal fyldes med luft

4. Pust luften ud gennem munden som du ville puste et stearinlys ud, dog i den dobbelte tid af indåndingen.

5. Fokuser nu på din forestilling om det du gerne vil have

Udfør denne meditation så ofte du kan komme til det. Det vil kun fremme processen med give dig det du vil have.

Vejrtrækning kan der læses om i øvelse 1; Øvelse 1

 

Teknik 2;

1. Sæt en timer til 33 sekunder

2. Skab en forestilling hvor du har fået det du vil have, (som en lille film inde i dit sind)

3. Når timeren ringer skal forestillingen stoppe

Dette er nu din forestilling. Det er bedst den er præcis den samme hele tiden.

4. Gentag fra punkt 1. igen og igen så ofte du kan komme til det.

Hvorfor 33 sekunder?
Det har vist sig at mennesker kan holde en nøjagtig "lille film" i tankerne i Maks. 33 Sekunder. Herefter bliver "filmen" unøjagtig.

Meget gammel kundskab fortæller at tallet 3 indgår i alle beregninger og symbolet er en trekant som symbolisere "Denne verden".

En trekant der peger opad er symbolet for en mand. En trekant der peger nedad er symbolet for en kvinde.

De to trekanter oven på hinanden giver 6 trekanter og centeret er 7 som spirituelt kan oversættes til "Flere mirakler vil ske"

3 betyder oplysning.

33 = 3 og 3 = Mand og kvinde.

33 divideret med 3 = 11 som spirituelt betyder "Det du tænker på er ved at blive skabt".

2 trekanter giver tallet 2 som spirituelt kan oversættes til "Det du har forestillet dig er skabt og du vil møde det snart"

2 + 3 = 5 som kan tolkes som "det alt skabende", "Det femte element", "Gud".

Nogle forbinder tallet "11" med djævlens tegn. Det er et spørgsmål om at forstå koncepterne korrekt og finde ud af hvem djævlen egentlig er;

- For djævlen er Gud en djævel.

- For Gud er Djævlen en djævel.

- For lyset er mørket djævlen.

- For mørket er lyset djævlen.

Du må vende dig til tanken om hvem er hvem ?, og hvor du selv står i dette dilemma ?

"Djævlen er ALTID udpeget af dem der har magten over folket, og det er altid nogen andre end dem selv"

Religion havde megen magt i år 1785 hvor de forsøgte at knuse Illuminati (En oplysnings-orden) for at ville give folket frihed, lighed og broderskab. Religion besluttede at Illuminati-ordenen var ond og mørk og skulle fjernes pga. regerings-fjendsk virksomhed. Sjovt nok ville Illuminati-ordenen blot give mennesker frihed, lighed og broderskab gennem oplysning om bl.a. videnskab. Dette vil i sidste ende betyde slutningen for religion når folket fandt ud af de kunne ALT selv, hvilket religion sikkert vil finde djævelsk.

Jeg går ind for oplysning til alle som søger den, så man selv kan skabe et godt liv. Alle der bringer lys i andres hjerter så de kan skabe sig et godt liv, helt selv, er Illuminatianere.

Husk nu at frihed kommer ALTID med ansvar, respekt og accept af sine omgivelser. Ellers vil ens frihed hurtigt få en ende.

Jeg har nu skabt et billede der vil rokke ved alt du ved. Hvad du gør med det er helt op til dig selv.

Dit eget ansvar
Du kan nu se formålet med de to første øvelser. For uden dem er det yderst vanskeligt at fokusere tankerne på blot een eneste ting ad gangen. Jeg vil gerne fralægge mig ethvert ansvar for hvad denne teknik kan gøre for dig i dit liv. Du skal være klar over at det er helt sikkert du vil nå de mål du har fokuseret på. Du skal dog vide at vejen hen til dine mål kan koste noget andet i dit liv som måske står i vejen for at opfylde dit mål.  Det er hverken godt eller ondt. Sådan findes kun i menneskelige sind. Det er præcis blot konsekvenser af dine handlinger og alle dine handlinger vil blive fokuseret i en retning der vil opfylde dine mål.

Teknikken er forklaret på det simpleste niveau. Der findes andre teknikker som bl.a. kendte skuespillere, rige mennesker benytter sig af. Princippet er stadig nøjagtig det samme.

comments
November 23, 2016
Support others J. Viktor Fraust

Støt Dansk dyreværn

Dansk dyreværn operere udelukkende på donationer fra godhjertede mennesker. Dansk dyreværn er et sted hvor dyr behandles godt, mens de venter på at få et nyt godt hjem, måske hos dig? "Vi har selv to dejlige katte fra Dansk Dyreværns hjem. Jeg har besøgt…
January 10, 2017
Default Image
Nyttig viden J. Viktor Fraust

KOL kan afhjælpes med vitaminer og andre naturlige midler

A web page that points a browser to a different page after 2 seconds Artiklen er baseret på data fra medicinske databaser, se venligst "kilder;" i bunden af denne artikel. Omkring halvdelen af KOL-tilfælde er primært forårsaget eller aktiveret af bakterie…

Ny videnskab; Kunstige sødemidler fører til psykiske lidelser

Feb 11, 2017 313800
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Længe har vi hørt hvor farlige kunstige sødemidler er. Nu er…

Velkommen

Nov 10, 2016 260712
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Velkommen til Reddigselv.dk. Her finder du relevante og…

Vorter kan fjernes naturligt, uden kirurgi

Dec 06, 2016 228449
Vorter (verruca vulgaris) fjernes ofte kirurgisk, men der findes faktisk flere naturlige…

Kolloid sølv dræber kræftceller på 5 timer

Oct 13, 2016 226843
Default Image
A web page that points a browser to a different page after 2 seconds I 2004 virkede…

Sølv-behandling kan gendanne hele lemmer, organer og nervebaner

Dec 12, 2016 223523
Dette er nok en af de mest interessante artikler vi nogensinde har skrevet. Via en simpel…

Koldsved og nattesved er typisk mangel på et bestemt vitamin, uanset din alder

Feb 14, 2017 223346
Default Image
A web page that points a browser to a different page after 2 seconds Overgangsalder,…

Alvorligt; Kosmisk radioaktiv stråling steget 20% globalt

Nov 24, 2016 219835
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Øget risiko for kræft, cellenedbrydende lidelser og øget…

Kontroversielt; Radongas kan være livsforlængende

Nov 29, 2016 219092
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Kommuner advarer om radon fra undergrunden er farligt for…
Default Image
September 24, 2018

Sukker kan forlænge livet

in Nyttig viden by J. Viktor Fraust
Redirection to Reddigselv.dk Sukker er glukose som er med til at bremse det genetiske ur og dermed forlænge livet, men det kommer an på en række faktorer hvor meget sukker man skal have. Det er vigtigt at fortælle at kroppen selv danner glukose ud fra kosten…

Denne webside bruger cookies for at fungere korrekt. Ved at lukke denne boks godkender du vores persondatapolitik vedrørende brugen af cookies. Læs mere om vores persondatapolitik klik her
This website uses cookies stored on your computer to function correctly. By closing this boks you agree to our personal data politics concerning cookies. Read more about our personal data politics click here

t