Hjernen og vores sind, øvelse 2

Tag kontrol over dit sind og krop med gammel magisk viden forsat

Dette er den første serie af øvelser der vil give dig kontrol over dine egne tanker.

I øvelse 1, som kan ses her, blev det oplyst at den største styrke du har til rådighed er dit sind, DIT sind. Dit sind skaber alt omkring dig, ALT. Det kan enten skabe alt eller ødelægge alt.

Den magiske trekant
Mange har hørt om GUD som den almægtige der har skabt alt. Uanset hvordan dette gradbøjes og hvilket navn der anvendes til GUD giver alt sammen samme resultat. Spirituelt er den almægtige kraft kaldet "Akashsa" eller blot det femte element. Det femte element udstråler to kræfter; Den Negative alt ødelæggende og den Positive Alt Skabende. Disse to kræfter er begrænset af "balancen" som nu tegner en pyramide. Balancen er også kendt som det mest magiske tal der overhovedet eksistere, nemlig tallet 3. Tallet 3 indgår i ALLE beregninger, ALLE konstruktioner nogensinde skabt. Den magiske trekant, pyramiden er altså intet andet end et symbol på vores verden, vores virkelighed. Måske nogen har hørt om Illuminati som siges at benytte dette symbol. Illuminati betyder Illuminans som betyder oplyst, som godt kan visualiseres som et fysisk lys. Det kan også opfattes som "oplysning" som du lige nu modtager. Oplysning der kan gøre dit liv MEGET bedre.

Illuminati er et broderskab af videnskabsmænd som ønsker en fri verden for alle, bl.a. ligestilling af kvinder og mænd, gennem oplysning med alle videnskabelige muligheder tilgængelige. 


klik på billedet for at se stor version

Hvad kan det bruges til ?
Når man forstår hvordan et ur-værk fungere er det nu ganske mere muligt at bygge et nyt ur og endnu et. Denne information er således information om hvordan du kan opfatte den verden du lever i, således du kan bygge/ændre din verden som du forestiller dig den. Altså du kan skabe dig den virkelighed du gerne vil have helt selv. Du kan også vælge at gøre nøjagtig det modsatte. Dine valg vil blive opfyldt, det er helt alene og absolut dine egne valg. Du lever i en verden hvor andre har nøjagtig de samme redskaber. Du oplever konsekvenserne af alle disse redskabers brug. Det der kommer til dig er næsten altid fordi du har sendt en handling ud til de andre som sender handlinger tilbage til dig. Det er kommunikation ved brug af handlinger. Send de rigtige positive gennemtænkte handlinger ud i din verden og du vil modtage ligeså.

Som du kan se i denne verden, er det kun de få der mestre at få det mest positive. De fleste mestre at modtage det mest negative. Det er udelukkende skabt af dem selv.

Er du bange efter nyhederne ? Medierne får de mange sind til at skabe hvad få har planlagt for fremtiden. Således skaber de få en verden for de mange.

Kun et lys har du
Din kraft til at skabe består af din fokus i dine tanker, et slags lys. Bekymre du dig om mediernes negative oplysninger, så bruger du dit lys på det istedet for på dine egne ideer. Er du sur på andre, tænker du negativt om andre, har du svært ved at slippe hvad andre har sagt imod dig osv. så bruger du dit lys på det istedet for til dine egne ideer. Dine ideer vil komme bedst til live ved at lyse kun på dem. Jeg tænker billedet er tegnet så det kan forstås. Derfor skal du lære disse øvelser så du kan skabe din egen verden som du vil have den.

Alt er tilfældigt eller planlagt ?
Når man ringe forstår hvordan alt fungere opstår ordet "tilfældigt", ganske enkelt af uvidenhed, mangel på oplysning. Kan ting i dit liv være planlagt af højere magter ?, JA det kan det, intet er dog tilfældigt. Benyttelse af ordet "tilfældighed" er det samme som at gå til lægen der siger dine gener er programmeret til din egen destruktion om 14.dage og at det er dine forældres skyld for dine gener kommer fra dem. En lettelse det giver, ja, når det er andres skyld end ens egen. Dine gener bliver absolut styret af dig selv, dine tanker, dine gøremål, din behandling af dit krop og sind. Generne er dine tjenere, dine små robotter der adlyder KUN dig. Hvis lægen eller nogen andre siger noget andet og du TROR på det, ja så det igen din egen skabelse. Tro på dig selv, skab din egen fantasi om hvad dine gener skal gøre i din krop og det vil de gøre bedst muligt.

Forestil dig en absolut tom verden, der eksistere intet. Intet vil ske i sådan en verden. Indsæt 2 mennesker, to hund, to katte, en mus, OG en garnnøgle. Mennesket kaster garnnøglen ud foran katten. På et tidspunkt skaber dette en effekt som kommer tilbage til mennesket som kastede garnnøglen. For den uvidende vil dette blot være tilfældige reaktioner fra de andre som skaber dette. For den vidende vil dette blot være konsekvensen af en lang række reaktioner som blev startet af mennesket som smed garnnøglen ud foran katten. Således er din verden; skabt af alle de elementer du sætter i bevægelse.

Elementer
Denne verden består ifølge magisk viden af 5 elementer; Ild og Vand, Jord og Luft som enten er skabt af det femte element eller de skaber det femte element. Dette kan være modsigende, simpelthen fordi alt hænger sammen. Uden de 4 elementer er der ingen til at opfatte det femte element. Uden det femte element ville de 4 elementer aldrig blive skabt.

Du, dit sind, din krop, din verden skal fungere optimalt i ligelige balance mellem de 4 elementer; Ild og Vand, Jord og Luft. 

Når du får en god ide der giver lidt "gåsehud", så vægter du mest til "Ild" elementet. Det giver livskraft og gåpåmod. Bliver du for ivrig kommer du for meget over i "Ild", alt du gør bevæger sig for hurtigt og du bliver varmere, ligesom ild er varme. Opholder du dig her for længe vil din krop brænde op. Inden det sker vil du blive meget "tør" indeni, tørstig osv. og til sidst vil stumperne blæse væk med luften.

Hvis du ingen ideer har, du keder dig, livet føles rigtig dårligt og tungt. Så har du nærmet dig elementerne "Vand" og "Jord". Din krop er tung fordi den bliver tung som "Jorden". Når du er bevæget væk fra ilden er du nærmere vandet, altså elementet "Vand". I denne tilstand går din krop langsomt i opløsning. Du går på toilet ofte og tisser faktisk dig selv ud i afløbet.

Har du det rigtig godt og alt bare er let, kan det ske du er tæt på elementet "Luft" som er det modsatte af Jord. Du føler dig let, måske du er for let ?

Det gælder altså om at finde sin balance i livet.

Mennesker der har taget en masse overarbejde kan pludseligt "brænde ud", eller som udtrykket hedder være "Udbrændt". De har altså været i "Ild" elementet for længe og brugt alt brændstoffet. De skal hjem og tankes op. Metaforisk.

Mennesker på plejehjem har ofte opgivet håbet om mere i livet som sådan. De befinder sig tunge som Jorden og kroppen går i opløsning. Dette kan bestemt ændres. 

Gør noget fantastisk
I nutiden i dag, er det nærmest ulovligt at være supermand, batman, eller en anden fantasifigur. Jeg taler om facader. Jeg har hørt en terapeut som fandt op til 40 forskellige facader hos en mand. Det var selvfølgelig negativt, og han skulle selvfølgelig lære at finde sig selv. Rent magisk er dette det samme som at tage ilden fra en mand som har det rigtig godt. Andre synes måske han opfører sig underligt og det kan så ramme negativt tilbage på ham, hvis han er sådan en som tænker meget over hvad andre tænker om ham. Der vil jeg lige sige, GLEM DET. Det der optager de fleste andres tanker er netop "Gad vide hvad de andre tænker om mig". Det er spild af tid. Vær hvad du vil, gør hvad du vil, de andre kan så se det som en inspiration når han får succes.

Jeg vil anbefale enhver at føle sig som lige den de har lyst til. Kører du bil kan det være en ufattelig MEGET magisk ting at forestille dig du er en fantasifigur der er verdens bedste chauffør. Er du til fest kan det ske du skal finde den sjove, underholdende facade frem og modtage grin og latter fra alle dine omgivelser hvilket giver lige så meget energi som det koster, altså gratis at have det sjovt. 

Facader brugt korrekt kan være de mest magiske egenskaber for dit eget liv. Brugt forkert vil det koste dig en masse energi. Det er igen en balance.

Når du kommer hjem kan du slappe af, sætte noget fantastisk musik på, eller lige se et afsnit mere af din superhelt eller what ever der får dig i godt humør. Det vil lade dig op med et fantastisk humør så du kan skabe meget mere i din verden.

Hvorfor skriver jeg det modsatte af andre ?
Jeg har studeret hvordan kræfter skabes og gøres rigtig stærke. Hitler benyttede et kendt logo, og en bestemt hilsen. Som han voksede sig større og større brugte flere og flere hans tegn. Disse tegn blev ladet magisk med en ukendt styrke af alle dem som gik med ham, og omvendt dem der gik med ham følte styrken og brugte den. Da de valgte at gøre mange fortræd i disse tegns tjeneste, begyndte en meget stor del af klodens befolkning at hade disse tegn, og de var mange flere end Hitlers tjenere. Dette ladede hans tegn mere og mere negativt indtil de knuste Hitler og hans tjenere. De fik det tilbage 7 gange hvad de havde gjort mod andre. Ikke desto mindre så har vi alle været vidne til hvor stærk magi kan blive flere gange i historien.

At gå i mærketøj kan give en den energi som er opladet i mærket og ændre ens liv. Det kan altså fremme dig at vælge de mærker som allerede er ladet op med positiv stærk energi. Dette sker fordi dit sind tror på det, føler det og gør det virkeligt i din verden. Du kan benytte disse allerede opladede energier, eller danne dine egne. Disse mærker er dyre fordi der skal bruges utrolig mange penge på reklame som faktisk bare er en slags magisk energioplader for mærket. Ens for dem alle mærker er at de er ren fantasi. Så alt det kræver er fantasi så kan du ændre hele dit liv som så mange andre heldige og uheldige har vist gang på gang gennem historien.

Mercedes, Audi er stærke tyske bilmærker som har valgt og satset på at bygge noget godt, stærkt, og gøre mærket kendt for det. Når man kører i deres køretøj tager man deres energi på i sit liv. Det vil have effekt i ens liv.

Dette er blot eksempler på hvordan fantasi, mærker, håndtegn i den grad kan ændre hele verden, din verden.

- Magi er nemlig fantasi som er forestillingsevne som er det der skaber alt.

Skærmen du benytter lige nu til at læse dette, var en gang blot en tanke, en fantasi, indtil den blev gjort til virkelighed.

Hvem husker filmen "The Labyrinth". Den handler om en pige som er så træt af at passe sin lille babybror at hun beder en troldekonge, fra hendes fantasibog, om at fjerne hendes bror. Det sker så. Hun bliver ked af det og fortryder. Nu skal hun igennem en stor farlig labyrint for at redde sin bror. Troldekongen siger til hende i slutningen "Alt jeg gjorde, gjorde jeg for dig".

For nogen er film blot underholdning. For den opmærksomme er film også metaforisk oplysning der netop oplyser om de muligheder man har, og alt man ønsker sig skal man få, med alle de konsekvenser der medfølger.

Det du skaber i dine tanker, skaber du i din virkelighed. Enten total ødelæggende eller skabende for din eksistens her.

 

Sidste gang lærte du en øvelse til at lære dine tanker at kende. Den her gang skal du øve i at ignorere alle tanker uanset hvad de er.

Du skal lytte til mig; Dette er en udfordring for de fleste. Jeg har selv gjort det, det tog sin tid, ja. Det kan sagtens lade sig gøre. Øvelse hver dag VIL gøre dig stærkere og stærkere til dette. Formålet vil du blive forklaret i den sidste øvelse om en uges tid.


Sådan starter du med at mestre ro i dit sind, anden øvelse:

Dette er den anden øvelse du skal øve i en hel uge, én gang om dagen, enten morgen, middag eller aften.

1. Læs alle punkter inden du går i gang

2. Sæt en timer, vækkeur, æggeur til 15 minutter

3. Sæt dig på din sengekant, ret op. Ligesom i gamle dage i skolen. Hold knæ tæt sammen. Hold hænder i dit skød.
(kan du ikke sidde op, så læg vandret indtil videre)

2. Luk øjnene

3. Træk vejret ind gennem næsen, dybt ind, hele brystkassen skal fyldes med luft

4. Pust luften ud gennem munden som du ville puste et stearinlys ud, dog i den dobbelte tid af indåndingen.

5. Det er ok der kommer tanker, du skal blot ignorere dem til der er helt ro i sindet.

Træk vejret ind på f.eks. 2 sekunder og pust ud på 4 sekunder. Bliv ved med det indtil timeren giver lyd.

I denne øvelse vil du lære at beherske roen i dit sind. Efter en uges øvelse hver dag vil du opnå enten total ro i sindet under øvelsen, ellers skal du øve længere. 

Igen, Husk at læse og øve øvelse 1 inden du begynder at øve ro i sindet. Klik her for øvelse 1

comments
November 23, 2016
Support others J. Viktor Fraust

Støt Dansk dyreværn

Dansk dyreværn operere udelukkende på donationer fra godhjertede mennesker. Dansk dyreværn er et sted hvor dyr behandles godt, mens de venter på at få et nyt godt hjem, måske hos dig? "Vi har selv to dejlige katte fra Dansk Dyreværns hjem. Jeg har besøgt…
January 10, 2017
Default Image
Nyttig viden J. Viktor Fraust

KOL kan afhjælpes med vitaminer og andre naturlige midler

A web page that points a browser to a different page after 2 seconds Artiklen er baseret på data fra medicinske databaser, se venligst "kilder;" i bunden af denne artikel. Omkring halvdelen af KOL-tilfælde er primært forårsaget eller aktiveret af bakterie…

Ny videnskab; Kunstige sødemidler fører til psykiske lidelser

Feb 11, 2017 311249
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Længe har vi hørt hvor farlige kunstige sødemidler er. Nu er…

Velkommen

Nov 10, 2016 256145
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Velkommen til Reddigselv.dk. Her finder du relevante og…

Vorter kan fjernes naturligt, uden kirurgi

Dec 06, 2016 225403
Vorter (verruca vulgaris) fjernes ofte kirurgisk, men der findes faktisk flere naturlige…

Kolloid sølv dræber kræftceller på 5 timer

Oct 13, 2016 224359
Default Image
A web page that points a browser to a different page after 2 seconds I 2004 virkede…

Koldsved og nattesved er typisk mangel på et bestemt vitamin, uanset din alder

Feb 14, 2017 220724
Default Image
A web page that points a browser to a different page after 2 seconds Overgangsalder,…

Sølv-behandling kan gendanne hele lemmer, organer og nervebaner

Dec 12, 2016 220479
Dette er nok en af de mest interessante artikler vi nogensinde har skrevet. Via en simpel…

Alvorligt; Kosmisk radioaktiv stråling steget 20% globalt

Nov 24, 2016 217560
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Øget risiko for kræft, cellenedbrydende lidelser og øget…

Kontroversielt; Radongas kan være livsforlængende

Nov 29, 2016 216780
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Kommuner advarer om radon fra undergrunden er farligt for…
Default Image
September 24, 2018

Sukker kan forlænge livet

in Nyttig viden by J. Viktor Fraust
Redirection to Reddigselv.dk Sukker er glukose som er med til at bremse det genetiske ur og dermed forlænge livet, men det kommer an på en række faktorer hvor meget sukker man skal have. Det er vigtigt at fortælle at kroppen selv danner glukose ud fra kosten…

Denne webside bruger cookies for at fungere korrekt. Ved at lukke denne boks godkender du vores persondatapolitik vedrørende brugen af cookies. Læs mere om vores persondatapolitik klik her
This website uses cookies stored on your computer to function correctly. By closing this boks you agree to our personal data politics concerning cookies. Read more about our personal data politics click here

t