Hakkekød med høj fedtindhold er bedst

Ifølge amerikanske dyrlæge Dr. Wallach skal der indtages en tilsvarende mængde Calcium (kalk) tilsvarende den mængde kød der spises. Normalt skal der så meget kalk til som hvis man tog knoglerne med der hørte til kødet på dyret. At spise knogler er der nok ikke mange der har lyst til i dag og det går faktisk ud over sundheden i kroppen. I Afrika spiser man f.eks. hele kyllingen med knogler og brusk, de kender slet ikke til knogleskørhed eller gigt. Dette bakkes op af de omfattende undersøgelser Dr. Weston A. Price lavede i 1929. Han gravede lig op fra indianere og andre indfødte og undersøgte netop deres skeletter og deres kost og fandt at f.eks. syrebase-balancen var til den syrlige side ved alle disse mennesker som iøvrigt havde perfekte knogler, tænder mm. mange af dem har også levet i omgivelser med meget sollys som har givet dem rigelige mængder D3-vitamin. Sørg for i vinterperioden i disse skandinaviske egne at få kosttilskud med evt. Calcium sammen med Magnesium og D3-vitamin. (Ikke D-vitamin med D3-vitamin)

Knogleskørhed, gigt, depression, dårlige tænder mm. er i dag lidelser der er opstået som følge af en forfinede og alt for dårlige kostvalg i dag som koster kroppen på mineralet Calcium.

Det ideelle forhold
Når kosten indeholder mere Fosfor end Calcium skaber det ubalance i kroppen som gør det svært for kroppen at optage Caclium fra kosten, derfor tager ens egne nyrer langsomt Calcium fra ens egne knogler for ellers dør man ganske simpelt. At spise en i dag normal kotelet fra oksekød øger behovet for kroppens Calcium enormt og siden der er meget lidt Calcium i menneskers kost i dag kan denne calcium kun komme fra knoglerne med lidelser til følge, især; knogleskørhed, depression, blødende tandkød, dårlige og skæve tænder, ledsmerter, gigt og mange flere lidelser inkl. kræft.

2 dele Calcium til 1 del Magnesium og 1 del fosfor, er det ideelle forhold i kosten så kroppen fungere bedst og evt. lidelser opstået som mangel på Calcium vil blive helbredt. På www.foodcomp.dk (DTU fødevareinstituttet), kan vi se målinger af næringsstoffer i de forskellige former for kød;


Oksekød, klump uden kappe viser f.eks pr. 100 gr;
Calcium 5 mg
Magnesium 22mg
Fosfor 170mg

Alt for meget Fosfor gør det svært at optage den lille smule Calcium som slet ikke er nok.

Oksekød, hakket, råt med lav fedtindhold pr. 100 gr;
Calcium 6,9mg
Magnesium 19,4mg
Fosfor 175mg

Når dette kød indtages koster det så meget Calcium i kroppen det kun kan komme fra ens egne knogler og det er ekstrem usundt og nogle kan faktisk mærke det allerede i løbet af få dage efter indtagelsen af sådan kød; "knæk-lyde" fra leddene, blødende tandkød, dårligt humør (mini depression) osv.


Oksekød, hakket, råt med HØJ fedtindhold er det mest perfekte kød at indtage. Pr. 100 gr;
Calcium 0mg
Magnesium 18mg
Fosfor 0mg

I denne form for hakket oksekød er der kun Magnesium tilbage og det er faktisk rigtig godt !. Magnesium er et mineral der også mangler i kosten i dag. Magnesium spiller en meget vigtig rolle i at omdanne Calcium fra anden mad eller kosttilskud til en optagelig form for Calcium. Mangler man f.eks. Magnesium i kosten kan man slet ikke optage Calcium hvilket er rigtig farligt for helbredet. Så ved at spise f.eks. en masse spinat som indeholder gode mængder Calcium (hele 129mg Calcium og kun 49mg Fosfor pr. 100gram) sammen med en god hakkebøf fra oksekød med HØJT fedtindhold så er der meget gode chancer for at ØGE sin knoglemasse istedet for at miste den. Blot et forslag, tag selv et nærmere kig på www.foodcomp.dk og forsk lidt i den kost du dagligt indtager.

Husk på, Fedt i kosten feder IKKE. Det er først når du indtager for store mængder at sukker at kroppen reagere ved at udskille insulin som er det eneste stof i kroppen som kan lagre fedt. Husk også på at overspisning også skaber sukker i kroppen som igen udløser insulin. Høj fedtindhold i kosten er ikke årsag til fedme. Faktisk er højt fedtindhold i kosten langt vigtigere for helbredet end først antaget. Kolesterol er heller ikke årsag til blodpropper. Mangel på kolesterol fører til Alzheimers, ALS og mange andre nervelidelser. Omega 3 er den vigtigste umættede fedtsyre i dag. Med korrekt forhold af umættede intakte fedtsyrer i kroppen kan der heller ikke opstå blodpropper. Læs om dette her; Fedt

Disse oplysninger omfatter kun hvilket oksekød der er bedst at indtage i forhold til Calciumbalancen i kroppen. Om oksekødet overhovedet er sundt at indtage er der mange artikler om andre steder. Vegetare og veganere vil fortælle om hvor farligt det i det hele taget er at indtage kød, udfra deres overbevisninger. Andre forskere, heriblandt Peter JD Adamo har bevist at mennesker med blodtype O er kødspisere som bedst optager proteiner og næringsstoffer fra kød, læs mere her om blodtyper og deres anbefalede kost. Blodtypekost

Reguler din kost med kosttilskud
Selvfølgelig kan du sagtens spise en god hel bøf og samtidig beskytte dine knogler. Hvis du indtager en bøf på 200gram så indholder den ca. 300-400mg Fosfor, derfor skal du bagefter indtage 600-800mg Calcium med tilhørende D3-vitamin og 300-400mg Magnesium, det skulle oprette balancen, hvad angår kødet ihvertfald.

Dårligt kun at indtage Calcium med D3 vitamin
Hvis man tager kosttilskud med kun Calcium uden Magnesium så opstår der en OMVENDT situation i kroppen, der faktisk også koster på knoglerne. Derfor sørg for ALTID at få Calcium med D3 vitamin sammen med Magnesium i halvdel mængde.

Stegning øger risiko for kræft med over 400%
Husk på at stegning ved over 150 gr. celsius omdanner evt. umættede fedtsyrer (omega 3,6 og 9) til transfedtsyrer som er frie radikaler der angriber dit DNA. Dette beskriver Dr. Wallach og Dr. Ma Lan (kinesisk læge og naturlæge) øger risiko for dannelse af kræft med over 400%. Varm dine hakkebøffer i ovnen ved maks. 150 grader celsius i blot en 30-40 minutter så er de færdige, helt uden stegeos mm.

comments
November 23, 2016
Support others J. Viktor Fraust

Støt Dansk dyreværn

Dansk dyreværn operere udelukkende på donationer fra godhjertede mennesker. Dansk dyreværn er et sted hvor dyr behandles godt, mens de venter på at få et nyt godt hjem, måske hos dig? "Vi har selv to dejlige katte fra Dansk Dyreværns hjem. Jeg har besøgt…
January 10, 2017
Default Image
Nyttig viden J. Viktor Fraust

KOL kan afhjælpes med vitaminer og andre naturlige midler

A web page that points a browser to a different page after 2 seconds Artiklen er baseret på data fra medicinske databaser, se venligst "kilder;" i bunden af denne artikel. Omkring halvdelen af KOL-tilfælde er primært forårsaget eller aktiveret af bakterie…

Ny videnskab; Kunstige sødemidler fører til psykiske lidelser

Feb 11, 2017 245578
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Længe har vi hørt hvor farlige kunstige sødemidler er. Nu er…

Velkommen

Nov 10, 2016 215695
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Velkommen til Reddigselv.dk. Her finder du relevante og…

Kolloid sølv dræber kræftceller på 5 timer

Oct 13, 2016 160096
Default Image
A web page that points a browser to a different page after 2 seconds I 2004 virkede…

Vorter kan fjernes naturligt, uden kirurgi

Dec 06, 2016 157196
Vorter (verruca vulgaris) fjernes ofte kirurgisk, men der findes faktisk flere naturlige…

Sølv-behandling kan gendanne hele lemmer, organer og nervebaner

Dec 12, 2016 153167
Dette er nok en af de mest interessante artikler vi nogensinde har skrevet. Via en simpel…

Alvorligt; Kosmisk radioaktiv stråling steget 20% globalt

Nov 24, 2016 153163
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Øget risiko for kræft, cellenedbrydende lidelser og øget…

Kontroversielt; Radongas kan være livsforlængende

Nov 29, 2016 152626
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Kommuner advarer om radon fra undergrunden er farligt for…

Koldsved og nattesved er typisk mangel på et bestemt vitamin, uanset din alder

Feb 14, 2017 152575
Default Image
A web page that points a browser to a different page after 2 seconds Overgangsalder,…
Default Image
September 24, 2018

Sukker kan forlænge livet

in Nyttig viden by J. Viktor Fraust
Redirection to Reddigselv.dk Sukker er glukose som er med til at bremse det genetiske ur og dermed forlænge livet, men det kommer an på en række faktorer hvor meget sukker man skal have. Det er vigtigt at fortælle at kroppen selv danner glukose ud fra kosten…

Denne webside bruger cookies for at fungere korrekt. Ved at lukke denne boks godkender du vores persondatapolitik vedrørende brugen af cookies. Læs mere om vores persondatapolitik klik her
This website uses cookies stored on your computer to function correctly. By closing this boks you agree to our personal data politics concerning cookies. Read more about our personal data politics click here

t