Graviditet

Mange har problemer med at blive gravid
I dag har mange kvinder svært ved at blive gravide, og Ca 15% af alle graviditeter i Danmark afbrydes af spontane aborter, ifølge statistiker fra staten.

Ifølge samme statistik bliver der flere og flere mødre over 40 år i Danmark. Faktisk er antallet af gravide over 40 år mere end fordoblet gennem de sidste 20 år. Der er øget risiko for komplikationer ved denne alder ifølge uvidende ortodokse læger som kun ser selve alderen som årsag til komplikationer. I virkeligheden drejer det sig bare simpelt om at kvinder skal sikre sig alle næringsstoffer i deres kost, noget man i Danmark fejler kraftigt i at oplyse om.

Kend jeres blodtyper
Det er utrolig vigtigt at kende jeres blodtyper, fordi nogle kombinationer af blodtyper kan gøre det vanskeligt eller umuligt at blive gravide sammen uden medicinsk hjælp.
Læs meget mere om det her;
Gravid?; Blodtyper som får udfordringer ved at blive gravide sammen

Læs her om en ret magisk urte;

Urte kan øge sexlyst, fordoble sædkvalitet og sædproduktion

Flest aborter hos unge kvinder
Antal aborter i 2013 er flest ved unge kvinder mellem 20-24 års alderen med hele 4105 aborter om året. Ved 40-45 års alderen er aborter 4 gange mindre nemlig kun 954 aborter om året. Når antallet af gravide over 40 år er mere end fordoblet og denne gruppe samtidig har en meget lav abort statistik må det betyde at kvinder over 40 år sagtens kan få perfekte børn.

50 - 60 % af alle aborter skyldes kromosom abnormiteter som f.eks. trisomi.

Trisomi kendes også som "Down's syndrome" hvilket ortodokse læger stadig i dag tror skyldes genetiske fejl som mest rammer graviditeter hos kvinder over 35 år. Men trisomi rammer ligeligt i alle aldersgrupper. Årsagen til trisomi er i virkeligheden direkte mangel på mineraler i kvindens krop. Trisomi kan ifølge Dr. Wallach i USA helt undgås ved at kvinden sikre sig at alle mineraler er tilstede i kroppen.

Bestemt blodtype bliver lettere gravid
Blodtype A har lettest ved at blive gravid, hvorimod blodtype O har sværest ved at blive gravid.
Dette er påvist af The Albert Einstein College of Medicine i New York og fra Yale-universitetet. De kan dog ikke sige præcist hvorfor det forholder sig sådan. Men en teori kunne være at blodtype O har brug for mere Calcium (kalk) i kosten og at blodtype O har svært ved at optage næringsstoffer end andre blodtyper. Ved mangel på Calcium (kalk) er det svært at bygge et nyt skelet til barnet og ved mangel på andre vigtige næringsstoffer er det svært at blive gravid. Blodtype A er dømt som vegetar pga. den lave mavesyre (mindre syrlig) og langsommere fordøjelse som er god til at "trække" næringsstoffer ud af kosten hvilket giver optimale muligheder for at blive gravid og holde på barnet.

Årsag til graviditetsproblemer kendes udmærket
Når en kvinde oplever abort eller problem med at blive gravid bliver hun selvfølgelig undersøgt af lægen som gerne vil hjælpe men ofte kun på den ortodokse måde, som meget ofte intet har med årsagen at gøre. Dyrlæger derimod ved præcis hvad der skal til for blive gravid og holde på fostret, det er mineralet Selén, og det er det samme hos mennesker som hos dyr. Selén er et mineral som næsten er helt væk i vores landjord og derfor også i meget lave mængder i den generelle kost. Faldet af Selén i landjorden igennem tiden er properiontelt med stigningen af antal aborter.

Mangel på Selén kan bl.a. føre til infertilitet, cystisk fibrose, muskelsvind, lav fødselsvægt, høj dødlighed hos små børn, vuggedød (SIDS), kræft, endda AIDS. Læs mere om Selén

Nu er det ikke alene mangel på mineralet Selén der føre til spontan abort, det kan også være mangel på mange andre næringsstoffer som kan mangle i kroppen selvom de indtages fra kosten, og her er ofte tale om fødevareallergi, noget man sagtens kan have uden at bemærke det lige med det samme. Test for fødevareallergi her 

Her kommer ens blodtype også ind i billedet, for ofte vil fødevareallergi være forbundet med en kost som er imod ens eget blod. Læs mere om blodtyper her

I USA er der 90% succesrate
Den amerikanske naturlæge, dyrlæge, vitamin og mineral forsker Dr. Wallach, har på sin klinik en 90% succesrate med at hjælpe kvinder til en succesfuld undfangelse og graviditet. Han giver kvinden alle 90 næringstoffer nødvendige at kunne undfange og bygge et perfekt barn. De 90 næringsstoffer kan kaldes byggesten som er nødvendige for at bygge et barn, inkluderer alle vitaminer og mineraler, umættede fedtsyrer, proteiner mm.

Det skyldes muligvis forkert kost
Syre/base balanceret kost kan man læse om her på radiodoktor.dk ved Carsten Vagn Hansen som også fastslår vigtigheden af at holde en korrekt pH-værdi i kroppen gennem kosten. Læs mere detaljeret om hvordan du også kan gøre her

Kaffe, te, sodavand, kage og andet sukker er med til at frarøve din krop vitaminer og mineraler som skulle bruges til at bygge et barn med, og især kunstige sødemidler som aspartam, sucralose der findes i næsten al "Sukkerfrit" mm. er faktisk til stor skade for dit helbred, hjerne, og især for dit nye barns hjerne som skal vokse i din krop Sukker må gerne indtages og er sammen med fedt med til at opbygge og vedligeholde hjerne og nerveceller m.fl. i både dig selv og dit foster. Der er direkte forbindelse med indtag af kunstige sødemidler og spontan abort. Læs mere om kunstige sødemidler her

Ifølge Dr. Wallach i USA er de mest hyppige årsager til graviditets-problemer mangel på næringsstoffer som skyldes forkert kost, f.eks. ukomplet vegetarisk kost, problemer eller skader i tarme som gør at næringstoffer ikke optages. Disse årsager kan dog løses ved at lave sin kost om så den passer til blodtypen, og ved at indtage et letoptageligt kosttilskud med alle vitaminer og 90 kolloide mineraler.

Trang til sukker under graviditet
Skyldes mangel på mineralet Krom som styrer blodsukkerbalancen. Når der indtages sukker frigøres mineralet Krom og forlader kroppen via urinen. Jo mindre af mineralet Krom i kroppen desto mere øges sukkertrangen, det er altså en ond cirkel. Mangel på Krom kan føre til en dominoeffekt i kroppen så andre næringsstoffer ikke kan bruges hvilket er meget skidt for fostret, og eller moderen. Kroppen sørger først for fostret med hensyn til næringsstoffer. Mangel på Krom i længere perioder fører til diabetes type 2, herefter følger ofte diabetes type 1 når skjoldbruskkirtlen er helt sat ud af spil.
Ved trang til sukker, tag istedet kosttilskud som LivsEnergi Maxi, da det i virkeligheden er næringsstoffer kroppen beder om.

Sukker kan også være med til at holde blodsukkeret stabilt, derfor er det meget individuelt hvor meget sukker du bør spise før eller under graviditet. Er du blodtype O skal du huske på det er lettere at optage kalk (calcium) fra kosten når der samtidig er gode mængder fedt til stede. Kalk (calcium) er bl.a. med til opbygning og vedligehold af knogler hos dig selv og dit foster.

Blodtype O Rhesus positiv (Rh+) er den eneste blodtype som tåler og har brug for mere sukker end nogen af de andre blodtyper, hvilket skyldes høje konstante niveauer af adrenalin som øger sukkeromsætningen til ren energi hele tiden og især under stress, årvågenhed og tankemylder.

Blodtyper

Mangel på næringsstoffer i vores mad
Især mangel på det meget vigtige mineral Selén er årsagen til at kvinden ikke kan blive gravid, og eller ikke kan holde på barnet. Men også Jern mineral er umuligt at få nok af gennem kosten. Prøv blot at gå ind på www.foodcomp.com, og led efter mad der indeholder Jern og Selén nok til en gravid, det findes ikke længere, medmindre der spises så meget mad at der opstår diarre eller opkast. Desuden vil denne mængde mad øge antal kulhydrater til langt over det maksimale, og så vil kroppen slet ikke optage næringsstoffer.

Proteiner er vigtige
Det er også meget vigtigt at sørge for kroppen får alle proteiner i kosten eller fra kosttilskud. Blodtype O har meget svært ved at optage proteiner fra vegetabilsk kost, derfor anbefales det at spise kød som er opvarmet til Max 150 grader i ovnen i mindst 40 minutter. Stegt kød indeholder meget få proteiner og næringsstoffer i det hele taget, fordi den ekstreme varme ødelægger proteiner, umættede fedtsyrere og andre næringsstoffer.
I dag bør man øge proteinindtaget fordi det har vist sig at de tidligere anbefalede mængder er alt for små. 

Er du veganer eller vegetar og blodtype A, så kan du få proteiner fra vegetabilsk kost. Er du blodtype B kan du få proteiner fra mælkeprodukter, kød og vegetabilsk kost. Kød indeholder alle proteinsammensætninger og er lige til at bruge for kroppen. Som vegetar og veganer kan det derfor være en god ide at supplere med et komplet proteintilskud.

Blodtyper

Kosttilskud absolut nødvendigt
Nogen kan sagtens blive gravide og føde ganske normale børn med graviditets vitaminer og mineraler fra Danmark, og en normal kost. Hvad en kvinde spiste for at lave et perfekt barn er ikke sikkert vil virke for en anden kvinde, så gode råd fra en veninde eller hvad din egen mor gjorde er ikke sikkert vil virke for dig. Der er blodtyper, gener, tanker, fysik osv. til forskel. Derfor skal du sætte dig ind i lige netop din krop og hvad den har brug for.

Den 90% sikre metode er let
Dr. Wallach anbefaler og behandler i USA kvinder med et kosttilskud der indeholder alle vitaminer og alle 90 kolloide mineraler 6 måneder før undfangelse, det virker i 90% af alle tilfælde. Derfor er han kendt som lægen der har gjort flest kvinder gravide. Sådan et kosttilskud kan du IKKE købe i danske helsekostbutikker, for de danske kosttilskud indeholder enten ikke nok mineraler, eller også indeholder de afføringsmidler eller andre skadelige unødvendige(for dig) tilsatte stoffer. Husk på kosttilskud ifølge dansk lægemiddellov ikke må kunne forebygge eller helbrede, eller have nogen som helst fysiologisk effekt i kroppen hos hverken mennesker eller dyr.

Et kosttilskud som det Dr. Wallach behandler med hedder LivsEnergi Maxi, og kan købes ved Qi-products. Qi-products forhandler LivsEnergi Maxi fra Goldenhealth i Sverige. Grunden til det ligger i Sverige er fordi nuværende lægemiddellov(2014) i Danmark hindrer salg af dette virksomme kosttilskud i Danmark og bryder dermed EU loven. Det er lovligt for alle EU-lande at handle i andre EU-lande. Derfor kan du roligt og lovligt bestille LivsEnergi Maxi hos Qi-products.

De gamle indfødte
I gamle dage når indfødte gerne ville lave et barn, så skulle parret spørge heksedoktoren om lov mindst 3 mdr. før denne agt blev sat i gang. Dengang skulle kvinden OG manden på en special kost, som sikrede dem de rigtige næringsstoffer for at kunne skabe et perfekt barn. Dette var meget vigtigt, fordi stammen havde brug for perfekt skabte børn til at videreføre stammen. Utrolig meget simpel viden, mange tilsyneladende har glemt i denne tid. Der findes endda hele kliniker hvor det er et mysterium hvorfor en kvinde ikke kan blive gravid eller ikke kan holde på barnet. 

Kort sagt
Har du problemer med at blive gravid, eller planlægger du at blive gravid og vil sikre det bedste resultat;

  • Kend din blodtype, spis en kost anbefalet til din blodtype
  • Sørg for at få proteiner nok, tilbered kød ved lav varme (max 150grader) i ovnen i mindst 40 minutter, Eventuel suppler med komplet proteinkosttilskud.
  • Tag LivsEnergi Maxi som er det mest komplette, stærkeste mest naturlige og let-optagelige kosttilskud på markedet i dag i mindst 6 måneder inden undfangelse forsøges.
  • Drik rigeligt med vand, gerne 8 stk. 240 ml glas ren vand om dagen
  • Begræns dit indtag af især sukker, kunstige sødemidler, kager og slik. Kaffe bør helt undgås medmindre du er blodtype B som er den eneste blodtype kaffe kan være gavnligt for.
  • Vær glad og glæd dig til dit nye barn kommer til verden


Urter som kan hjælpe med undfangelse

  • Krampe Bark (Viburnu-mopulus), indeholder 4 phytokemikalier som afslapper musklerne i livmoderen.
  • Blå Cohosh (Caulophyllum thalictroides)
  • Alfalfa (Medicago sativa) Teblad pulver og andre ekstrakter indeholder en mild phyto-østrogen ligende aktivitet.
  • Maca, læs her Urte kan øge sexlyst, fordoble sædkvalitet og sædproduktion


Kilder
- Robby Curdorfs bog "Den tilbageholdte viden om helbredelser"
Uddrag fra bogen
Barnløshed, ufrugtbarhed
Kan skyldes mangel på;
umættede fedtsyrer, zink, vanadium, selén, mangan, lithium, krom, E-vitamin, A-vitamin.

Dette bekræftes også af den kendte naturlæge, dyrlæge og forsker, dr. Wallach i USA som har skrevet flere bøger bl.a. "Lets play doctor" som er en komplet opslagsbog til hvordan lidelser kan helbrede med vitaminer og mineraler, samt forklaringer til hvorfor lidelser opstår.

- Let´s play doctor, af Dr. J. Wallah

- Let´s play Herbal Doctor, af Dr. Ma Lan

- Spis efter din blodtype, af Dr. Peter D´Adamo

- Rare Earths, Forbidden cures, af Dr. J. Wallach

- www.sundhed.dk

- www.dst.dk

- The Albert Einstein College of Medicine i New York og fra Yale-universitetet

- Artikelbillede fra Pixabay.com

comments
November 23, 2016
Support others J. Viktor Fraust

Støt Dansk dyreværn

Dansk dyreværn operere udelukkende på donationer fra godhjertede mennesker. Dansk dyreværn er et sted hvor dyr behandles godt, mens de venter på at få et nyt godt hjem, måske hos dig? "Vi har selv to dejlige katte fra Dansk Dyreværns hjem. Jeg har besøgt…
January 10, 2017
Default Image
Nyttig viden J. Viktor Fraust

KOL kan afhjælpes med vitaminer og andre naturlige midler

A web page that points a browser to a different page after 2 seconds Artiklen er baseret på data fra medicinske databaser, se venligst "kilder;" i bunden af denne artikel. Omkring halvdelen af KOL-tilfælde er primært forårsaget eller aktiveret af bakterie…

Ny videnskab; Kunstige sødemidler fører til psykiske lidelser

Feb 11, 2017 313479
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Længe har vi hørt hvor farlige kunstige sødemidler er. Nu er…

Velkommen

Nov 10, 2016 260158
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Velkommen til Reddigselv.dk. Her finder du relevante og…

Vorter kan fjernes naturligt, uden kirurgi

Dec 06, 2016 228106
Vorter (verruca vulgaris) fjernes ofte kirurgisk, men der findes faktisk flere naturlige…

Kolloid sølv dræber kræftceller på 5 timer

Oct 13, 2016 226564
Default Image
A web page that points a browser to a different page after 2 seconds I 2004 virkede…

Sølv-behandling kan gendanne hele lemmer, organer og nervebaner

Dec 12, 2016 223183
Dette er nok en af de mest interessante artikler vi nogensinde har skrevet. Via en simpel…

Koldsved og nattesved er typisk mangel på et bestemt vitamin, uanset din alder

Feb 14, 2017 223032
Default Image
A web page that points a browser to a different page after 2 seconds Overgangsalder,…

Alvorligt; Kosmisk radioaktiv stråling steget 20% globalt

Nov 24, 2016 219538
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Øget risiko for kræft, cellenedbrydende lidelser og øget…

Kontroversielt; Radongas kan være livsforlængende

Nov 29, 2016 218825
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Kommuner advarer om radon fra undergrunden er farligt for…
Default Image
September 24, 2018

Sukker kan forlænge livet

in Nyttig viden by J. Viktor Fraust
Redirection to Reddigselv.dk Sukker er glukose som er med til at bremse det genetiske ur og dermed forlænge livet, men det kommer an på en række faktorer hvor meget sukker man skal have. Det er vigtigt at fortælle at kroppen selv danner glukose ud fra kosten…

Denne webside bruger cookies for at fungere korrekt. Ved at lukke denne boks godkender du vores persondatapolitik vedrørende brugen af cookies. Læs mere om vores persondatapolitik klik her
This website uses cookies stored on your computer to function correctly. By closing this boks you agree to our personal data politics concerning cookies. Read more about our personal data politics click here

t