Derfor virker healing

Redirection to Reddigselv.dk

Videnskaben ved healing fungere igennem forskellige principper i den fysiske krop.

Healing er af mange stadig opfattet som hokus pokus og magi.

"Magi er blandt ord mennesker bruger
når uforklarlige ting sker."

Når man ser en ung knægt på et skateboard lave noget hel vildt, så siger man ofte ”åhhh sejt mand”. Ordet sejt kommer fra ordet ”Sejd” som kan oversættes til en person som kan udføre magi, altså noget et andet menneske ikke kan forstå hvordan kan lade sige gøre.

Det er vigtigt at forstå hvordan kroppen fungere og hvordan healing påvirker den, så læs det efterfølgende et par gange indtil det forstås;

Kroppens livsvigtige blod
Kroppens blod indeholder og transportere livsvigtige elementer rundt til kroppens organer, nerveceller m.fl. Det er derfor absolut nødvendigt at blodet kommer godt rundt overalt i kroppen.

Når et organ eller blot en nervecelle laver et stykke arbejde udvikles der Co2, jo mere arbejde desto mere udledning af Co2.

Co2 er kulilte som er giftig. Co2 indgår i formlen for syre. Udvikles der for meget Co2 et sted i kroppen vil området blive mere syrligt end resten af kroppen. Syren nedbryder kropsvæv, organer, nerveceller m.fl. som i den proces også udvikler en masse frie radikaler som nedbryder DNA m.fl. Det er derfor meget vigtigt at Co2 opfanges og ledes til lunger og hud til udånding.

Blodets røde blodlegemer transportere ilt fra lunger og hud til organer, nerveceller m.fl. og Co2 transporteres af blodets røde blodlegemer til lunger og hud til udånding. Det er derfor absolut nødvendigt at blodet kommer godt rundt i hele kroppen.

Blodets hvide blodlegemer er en del af immunforsvaret og meget vigtig for ens helbred. 

Blod transportere vitaminer, mineraler, fedtsyrer og mange andre elementer rundt i kroppen så den holdes i live og bliver vedligeholdt. Ved led som f.eks. knæ og albuer afgiver blodet elementer til omgivende væske som f.eks. vedligeholder og genopbygger brusk som ikke har blodtilførsel.

Blodkar
Blodet pumpes rundt i blodkar, som er en form for rør som faktisk kan både sammentrække og udvide sig, alt efter behov og andre heldige eller rettere sagt uheldige faktorer.

Blodet er typisk 37 grader varmt. Men kroppen er hele tiden udsat for en ofte køligere omgivende temperatur. Blodet og omgivende temperatur påvirker hele tiden kroppens temperatur.

Hvis nu blodkar er meget udvidet et sted på kroppen, så vil temperaturen her føles varmere end på resten af kroppen. Man kan healing-mæssigt kalde dette område ude af balance til den varme side, eller der er for meget energi i dette område.

Hvis blodkar er meget sammentrukket et sted på kroppen, så vil temperaturen her føles koldere end på resten af kroppen, fordi der er mindre varmt blod og omgivende temperatur nedkøler kroppen. Healing-mæssigt vil dette også kaldes en ubalance blot til den kolde side, eller der er for lidt energi i dette område.

Temperaturen på kroppen kan mærkes med en såkaldt ”skanning”; man flytter en hånd rundt på kroppen og føler efter disse temperaturforskelle. En healer benytter ofte venstre hånd til det.

Psyken påvirker blodkars diameter
Et rigtig godt eksempel, siden de fleste læsere er kvinder, vil være udgangspunkt i hjerte-området, hvor følelser fysisk påvirker kroppens brystområde også helt om på ryggen. Når man bliver forelsket, hvilket er psykisk tilstand, så vil blodkar blive udvidet i hjerteområdet, hvilket fører til højere temperatur pga. øget blodgennemstrømning, hvilket betyder god blodgennemstrømning som sørger for godt med ilt til alle organer, nerveceller og godt med aftag af Co2. Nerveceller i dette område arbejder nu hurtigere end i resten af kroppen pga. øget varme som igen kræver mere blodtilførsel.

Som i nok kan regne ud vil det modsatte være tilfældet når man såres på følelserne. Lige fra det absolutte øjeblik hvor man føler sig såret, vil det øjeblikkeligt føre til sammentrækning af blodkar i hjerteområdet som hurtigt medfører mangel på ilt, og endnu farligere mangel på aftagning af Co2, pga. mindre blodtilførsel. Det kan faktisk blive så voldsomt man føler fysisk smerte i hjerteområdet, hvilket faktisk skyldes nedbrydningen af især nerveceller som er det første som skades af mangel på ilt.
Denne proces er ok for et øjeblik eller nogle dage, men står det på dagligt i længere perioder vil det med sikkerhed føre til lidelse som især vil være kræft. Dermed og derfor er det ofte kvinder som rammes af brystkræft, simpelthen fordi de er mere følsomme end mænd og dermed lettere såres over næsten ingenting, statistisk, da der også findes meget følsomme mænd.

Det er den hårde sandhed. Sandheden selv læger ikke forstår, fordi de ikke lærer hvordan psyken faktisk direkte påvirker forskellige områder fysisk i kroppen. Derfor er mange ting et mysterium for læger når de observere destruktion af et område i kroppen gennem deres smarte teknikker. Læger leder derfor efter fysiske fejl som genfejl osv. som eneste forklaring, men de mangler det psykiske element som ville forklare en hel del hvis de blot ville lytte.

Hjerteområdet kaldes for ”Hjerte-chakra”. Ordet ”Chakra” lyder også alt for magisk for mange. Et chakra hentyder til et stort knudepunkt af fysiske nervebaner i kroppen. Intet magisk i det. Det er et spørgsmål om at være åben for viden.

Igennem mere end 4.000 år har man kendt hvilke psykiske faktorer som fysisk påvirker hvilke områder i kroppen. Til dags dato gælder denne chakra-viden for stort set alle om man vil eller ej. Healere benytter chakra-videnskab til at lokalisere hvilke psykiske årsager der kan være til en klients fysiske eller psykiske tilstand som der klart bør tales om med klienten.

Ren fysisk kan ophold i for kolde omgivelser, f.eks. at fødder ofte er nedkølede, også medføre mangel på ilt og ophobning af Co2 i fødderne og føre til blærelidelser m.fl. da fødder er forbundet med rod-chakra. Det er derfor man ofte skal tisse når man har kolde fødder, fordi kroppen må ikke indeholde for store mængder væske hvis der er for koldt, da det kan klemme og skade nerveceller. Der er mange simple årsager til store lidelser.

Elementernes lov ved healing, sådan fungere det
På en varm sommerdag ser vi el-ledninger hænge mere tæt på Jorden over markerne, men om vinteren lader de til at være strammet op igen. Magi? ja for nogen. 

Når metal opvarmes af solen og omgivende temperatur, udvider det sig og bliver faktisk længere, derfor hænger el-ledningerne om sommeren.

Når metal nedkøles, sammentrækker det sig og bliver faktisk kortere. Der lader el-ledningerne til at være strammet op om vinteren.

Elementet varme er kendt som Ild-elementet.

Elementet kulde er kendt som Vand-elementet.

Elementet Luft kan forstærke eller kvæle både Ild og Vand-elementet. Det kender vi fra når vi puster på en glød som bliver til ild og bålet er i gang, men puster vi for meget dør gløden.

Elementet Jord er et fast element som kan give brænde til at holde ilden i gang, men for meget brænde vil kvæle Ilden. Jord-elementet kan flyde på vand, eller opsluge alt vandet. Jord-elementet er kroppens faste dele.

Elementer og healing
Ved healing er det især Ild, Vand og Luft principper vi skal bruge.

Når blodkar er sammentrukket giver det kulde på kroppen. Men tilfører man varme udefra, så vil blodkar tvinges til at udvide sig så blodet nu kan flyde meget bedre til området og begynde at give ilt og aftage ophobet Co2. Hvilket faktisk er en ”helbredende effekt”.

Varme kan altså tvinge blodkar til udvidelse. Derfor er flere urter også helbredende da de har den effekt at udvide blodkar. Andre urter kan sammentrække blodkar hvis de er for udvidede.

Pludselig begynder healing at give mening. En healer placere sine hænder et køligt sted på klientens krop og begynder en lettere opvarmning af området så blodet kan komme frem. 

Er et område for varmt på kroppen, kan man anvende luftelementet til at nedkøle med. Healere kalder ofte dette "at rense energien", og vifter sin hånd hurtigt over det varme område. Ren fysisk vil luften blive sat i bevægelse over det varme område som dermed udsættes for mere kølig luft = afkøling = blodkar som lettere sammentrækker sig = et mere balanceret område.

Healeren kan også balancere energien, eller blot temperaturen, ved at bevæge hænderne fra det varme område ud på nogen af de køligere områder, og omvendt med kølige områder.

Healeren kan ses vifte hænderne i den fri luft, og kalde det at rense energien af sine egne hænder. Ren fysisk bliver healerens hænder afkølet eller opvarmet, da de optager fysisk varme eller kulde fra klientens krop. At ryste sine hænder hvis de er kolde kan også opvarme dem igen ved at healerens eget blod igen rystes frem i hænderne.

Denne proces forsættes indtil klientens krop har nogenlunde samme temperatur over det hele.

Ubehag efter healing
Mange healere ved ikke om de fysiske elementers påvirkning i kroppen fra deres healingmetode, da de har blot lært kunsten ud fra simplere udtryk som; energi, rensning osv. Brugen af disse ord kan lyde meget magisk og overtroisk for mange. Derfor denne artikel som forklare lidt mere.

Man bliver næsten altid bedt om at drikke et glas vand efter healing, hvilket er meget fornuftigt, da blodet ofte kommer hen hvor giftstoffer har været fanget og nu frigivet, og kroppen bruger vand som væske til at aflede disse giftstoffer ud af kroppen.

Healing-processen gør også at blodet får ved ophobet Co2 i kroppen. Co2 er en giftig gasart som kan give ekstrem kvalme og i svære tilfælde besvimelse. Derfor vil mange opleve ubehag efter healing alt efter hvor galt det stod til. Flere healere er herefter, af uvidende klienter, blevet anklaget for sort magi som overhovedet ikke findes. I virkeligheden har healeren faktisk haft succes med klienten som nu har fået frigivet en masse ophobet farlig Co2 og andre giftstoffer, som det tager kroppen lidt tid at komme af med, og her kan der føles ubehag.

Fysiske elektriske signaler overføres ved healing
Varme er = med energi som er = med høj frekvens.

Kulde er = med svag energi = lav frekvens.

En healer kan præstere at få dig til at føle varme i dine hænder ved at holde sine egne hænder over dine, selvom healerens egne hænder er koldere end dine!!!

Når healeren tænker på f.eks. healende lys kommer ud af sine egne hænder, vil dette påvirke nervecellerne i healerens hænder til at udsende elektriske radiosignaler som dine nerveceller modtager og pludselig udvides dine blodkar og du føler varme, din egen varme. Magi?, nej, det er videnskab. Videnskaben kender udmærket til nervecellers udledning af elektromagnetiske signaler (radiosignaler). Desuden afgiver nerveceller også lyd under funktion, og nogen mener det faktisk er lyd som hovedsageligt er kommunikationen nerveceller imellem.

Psykisk del af healing
PubMed er en medicinsk database over videnskabelige dokumenterede forsøg med stort set alt muligt. PubMed findes på www.ncbi.nlm.gov.

I årevis har jeg læst dokumentationer med stor forbløffelse på PubMed, hvilket jeg vil anbefale alle læger at videreuddanne sig med viden som også vil forbløffe dem. Bl.a. hvorledes ens sind kan påvirke dannelsen af frie radikaler som kan nedbryde ens egen krop gennem f.eks. kræft blot fra et traumatisk chok som f.eks. at få af vide man har kræft! Omvendt kan en god melding så have den omvendte effekt.

Når et menneske giver stor mental fokus på et område af sin krop, vil området påvirkes af elektriske signaler fra hjernen igennem nervecellerne, som vil gøre området mere aktivt og kræve mere blod, dermed udvides blodkar så nerveceller ikke kvæles, og blodet kan begynde helbredelse af området.

Frygter et menneske noget om et bestemt område i sin krop, er det højest sandsynligt at blodkar sammentrækkes i området for at dæmpe funktionen af nervecellerne så disse ikke rapportere eventuel smerte skulle noget slemt ske der. Men det er netop her Co2 vil ophobes i området og gøre det sygt. Hvilket pludselig giver et andet perspektiv til at afvente en diagnose fra en læge. Det er et paradoks.

Når en healer giver opmærksomhed til et sted på din krop og du også selv gør det, så vil der opstå en øget blodgennemstrømning i dette område, som hermed er under helbredelse fra ens eget blod. 

Fjernhealing kan derfor ren fysisk tilskrives ens egne tanker om at healeren også tænker på det samme sted på ens krop. Forventningen om at føle noget positivt fra healeren kan i sig selv få blodkar til at udvide sig i området af forventning.

Healing er meget reelt, især når man forstår det menneskelige sind og kroppens funktioner, som f.eks. blod og blodkars funktion. Der er mange andre processer involveret i healing som også kan bevises.

Du kan heale dig selv!
- Har man hovedpine tager man sig til hovedet med en hånd, det er healing.

- Når man trøster et grædende barn og holder om det med sine hænder, så er det healing.

- Har man ondt et sted på kroppen, så ganske simpelt placer din hånd på stedet og snart vil man have det bedre. Det er healing.

Så ja man kan sagtens heale sig selv og andre. Nogle healere advarer dog om at det kan føre til skade på en selv hvis man ikke er trænet healer. Til det kan jeg kun sige, der er noget om det de siger. Nerveceller fungere som sendebude af information fra hjernen. Informationerne er kompatible med hvem som helst, derfor kan man uhensigtsmæssigt komme til at modtage "destruktive" signaler fra en syg person over i sine egne nerveceller. Husk på nerveceller både sender og modtager elektromanetiske signaler som flyver ud i den fri luft som radiosignaler. 
Under al form for healing er det derfor meget vigtigt at fastholde sin egen super-overlegenhed og tro på sig selv, og fortælle hele sin krop man er et lys, måske endda et specielt væsen som altid er rask og kan helbrede andre (masser af fantasi i sindet øger effekten i den fysiske krops nerveceller), for så er det sådan information som flyder i dine nerveceller som vil gøre det svært for en syg persons nervesignaler at forplante sig i dig. Omvendt er det med sådanne forstillinger i sit sind svært for en syg persons nerveceller at forplante sig i dine.

Fantasi er for nogen noget pjat og leg, men det er dødsens alvorlig viden at fantasi faktisk kan redde ens og andres liv, da kroppens elementer faktisk retter sig ind efter hvad man fortæller sig selv.

Healing og metafysik
Metafysisk er der områder af fjernhealing som ikke er dokumenterbart endnu. En afdeling i England beskæftiger sig med at bevise sådanne "overnaturlige" ting. De kan hverken afvise eller bevise hvordan sådan kommunikation fungere. De beskriver det også vil være svært at beskrive hvorledes en computer modtager usynlige signaler, som vi alle i dag ved kommer fra et WIFI-signal, altså et radiosignal. I gamle dage ville man slet ikke kunne forstå WIFI-kommunikation da det blot vil lyde som ren støj i en simpel radio. Men derfor er signalet der jo alligevel, således med healing, fremtidssyn, clairvoyance osv.

F.eks. har jeg selv ubeskriveligt følt mine hænder blive opvarmet af en fjernhealer som brugte mig som "forsøgskanin" i hans afsluttende eksamen som fjernhealer. Det mystiske er at jeg aldrig havde bedt ham om at varme mine hænder, i telefonen bad jeg ham kun at heale min ene hofte da den var lidt øm den dag. Lidt efter blev mine hænder så varme jeg måtte tage dem op af lommerne, hvilket aldrig er sket for mig før. Senere på dagen spurgte han til min hofte, om jeg kunne mærke healingen?, og forklarede min hofte faktisk har det fint, men det var mere mystisk med mine hænder som pludseligt blev meget varme der i skoven. Han blev meget glad og sagde "Shit mand, så virker det", jeg varmede dine hænder på en bamses hænder fordi jeg vidste det var koldt hvor du gik. Der blev jeg meget overbevist, og han styrket i troen på sin healingkunst.

Jeg har prøvet at have det rigtig skidt psykisk en morgen, for pludselig at have det godt. Meget mystisk. Jeg huskede udemærket tidspunktet og den eneste jeg kendte som kunne gøre det, på det tidspunkt, var min søster som lige var blevet fjernhealer. Jeg spurgte hende senere om hun healede mig på det tidspunkt, og det gjorde hun fordi hun følte jeg havde brug for det.

Der findes mange andre eksempler på healing, fjernehealing osv. virker. Chi-healing er blevet observeret i Tyskland at kunne få en tumor på størrelse med en teenisbold til at forsvinde for åben skærm indenfor 2 minutter. Klippet kan bl.a. ses på YouTube.com

Hvor længe virker en healing?
Det er absolut vigtigt at healeren fortæller hvor der er fundet ubalancer ved skanningen med temperaturforskelle på klientens krop og hvad disse områder betyder psykisk, så klienten selv kan arbejde videre på sit psykiske liv for at skabe mere balance.

Hvis man er psykisk imod at healing overhovedet vil virke på en, så vil det have en meget stærk modvilje i ens fysiske krop, således at man får meget lidt ud af healingen. Nok kan varme og kulde osv. tvangsændre tilstanden på blodkar osv. men det kan ens egen psyke nulstille meget hurtigt lige efter healingen.

Det er derfor vigtigt at forstå at healing fungere, men du skal selv også være indstillet på at gøre en indsats.

Beviser kan heale?
Mennesker er særlige mystiske væsener som vil lade ilden smertefuldt brænde på ryggen af sig selv, fordi man har stået for tæt på bålet for længe. Selvom en healer kommer med en balje vand for at slukke ilden de vil hellere vente på at videnskaben finder en kur mod ild på ryggen, end at modtage vandet fra den mystiske magiske balje vand fra healeren, kalde det overtro og fortælle deres forfædre led af samme problem med ild på ryggen og faktisk døde af det og stadig blindt tro på at videnskaben finder en kur mod ild på ryggen. Nogen vil lade sin ryg amputere af læger pga. af frygten for at der skulle gå ild i den, i stedet for at lære at færdes i sikker afstand til bålet. Et rigtig godt udtryk lyder; Mod tåber kæmper selv Guderne forgæves.

Vi lever i en verden af illusion, men selv illusion kan helbrede hvis man blot tror på den. Lægevidenskaben har gjort meget for at latterliggøre healere og anden ægte behandling, for blot at efterlade mennesker med meget få valg til helbredelse som f.eks. lægens forretning og industriens mystiske syntetiske medicin.

Meget at tænke over. Verden er helt sikkert et sted med meget mere fyld end det den simple videnskab har bevist til dags dato.

 

Kilder;

  • Praktisk magi, af Franz Bardon
  • PubMed, www.ncbi.nlm.gov
  • Anatomi og fysiologi 2, 3 udgave." af, Kjeld Bruun-Jensen
  • Gateway-healing uddanelsen, hvilket jeg er uddannet som
  • Reiki-healer uddannelsen, hvilket jeg er uddannet som
  • Regressionsterapi, hvilket jeg er uddannet som
  • Video-foredraget om chakrer, af Robby Curdorf
  • Video-foredraget om ”Chakraer og psykisk balance”, af mig selv
  • Pixabay.com

comments
November 23, 2016
Support others J. Viktor Fraust

Støt Dansk dyreværn

Dansk dyreværn operere udelukkende på donationer fra godhjertede mennesker. Dansk dyreværn er et sted hvor dyr behandles godt, mens de venter på at få et nyt godt hjem, måske hos dig? "Vi har selv to dejlige katte fra Dansk Dyreværns hjem. Jeg har besøgt…
January 10, 2017
Default Image
Nyttig viden J. Viktor Fraust

KOL kan afhjælpes med vitaminer og andre naturlige midler

A web page that points a browser to a different page after 2 seconds Artiklen er baseret på data fra medicinske databaser, se venligst "kilder;" i bunden af denne artikel. Omkring halvdelen af KOL-tilfælde er primært forårsaget eller aktiveret af bakterie…

Ny videnskab; Kunstige sødemidler fører til psykiske lidelser

Feb 11, 2017 311249
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Længe har vi hørt hvor farlige kunstige sødemidler er. Nu er…

Velkommen

Nov 10, 2016 256145
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Velkommen til Reddigselv.dk. Her finder du relevante og…

Vorter kan fjernes naturligt, uden kirurgi

Dec 06, 2016 225404
Vorter (verruca vulgaris) fjernes ofte kirurgisk, men der findes faktisk flere naturlige…

Kolloid sølv dræber kræftceller på 5 timer

Oct 13, 2016 224359
Default Image
A web page that points a browser to a different page after 2 seconds I 2004 virkede…

Koldsved og nattesved er typisk mangel på et bestemt vitamin, uanset din alder

Feb 14, 2017 220724
Default Image
A web page that points a browser to a different page after 2 seconds Overgangsalder,…

Sølv-behandling kan gendanne hele lemmer, organer og nervebaner

Dec 12, 2016 220479
Dette er nok en af de mest interessante artikler vi nogensinde har skrevet. Via en simpel…

Alvorligt; Kosmisk radioaktiv stråling steget 20% globalt

Nov 24, 2016 217561
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Øget risiko for kræft, cellenedbrydende lidelser og øget…

Kontroversielt; Radongas kan være livsforlængende

Nov 29, 2016 216780
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Kommuner advarer om radon fra undergrunden er farligt for…
Default Image
September 24, 2018

Sukker kan forlænge livet

in Nyttig viden by J. Viktor Fraust
Redirection to Reddigselv.dk Sukker er glukose som er med til at bremse det genetiske ur og dermed forlænge livet, men det kommer an på en række faktorer hvor meget sukker man skal have. Det er vigtigt at fortælle at kroppen selv danner glukose ud fra kosten…

Denne webside bruger cookies for at fungere korrekt. Ved at lukke denne boks godkender du vores persondatapolitik vedrørende brugen af cookies. Læs mere om vores persondatapolitik klik her
This website uses cookies stored on your computer to function correctly. By closing this boks you agree to our personal data politics concerning cookies. Read more about our personal data politics click here

t