Arvelige lidelser ?

Redirection to Reddigselv.dk Mennesker har altid haft det godt med at give skylden til andre, for at holde sig selv fri for ansvar
Hvis man går til lægen fordi man lider af f.eks. brystkræft, så er det da dejligt at få af vide det er dine forældres skyld, fordi du har arvet deres gener og de samme lidelser som dem. 

Det er således deres gener som er skyld i at dine gener nu har udviklet brystkræft i din krop ! Så var der jo ikke noget du kunne gøre alligevel.

Men sådan forholder sandheden sig slet ikke. Det er nemlig HELT op til dig og din livsstil om du skal udvikle de samme lidelser som dine forældre. Derfor er ansvaret helt dit. Alle gener i alle levende væsener har muligheden for at udvikle alle lidelser mulige, men det er tanker og reaktionsmønstre, og sammenlagt din egen livsstil som bestemmer hvad dine gener skal gøre. Men du kan godt give noget af skylden til dine forældre, for det er nemlig deres levestil, tankemønstre og reaktionsmønster du har arvet, og derfor kan du nu fortælle dine gener det samme som de fortæller deres gener, og dermed udvikle de samme lidelser. 

Men det er IKKE fysisk belagt i generne at du skal udvikle de samme lidelser som dine forældre.

FAKTA
Undersøgelser viser at størstedelen af de mennesker, som lider af livstruende sygdomme faktisk har traumer fra barndommen som i virkeligheden er årsagen til deres sygdom. Det kan godt ske den sygdom er nøjagtig den samme som andre i familien har, eller har haft før. Det er ikke noget bevis for at sygdommen er genetisk arvelig. Selvfølgelig har du dine gener fra dine forældre, men dine gener aktiveres kun gennem bevidstheden, altså dine tanker. Så det er op til dig at skabe et andet selvstændigt tankemønster anderledes end det du er opvokset med.

Meditation kan være en noget så gylden vej til at ændre alt i dit sind
Faktisk er de mennesker der går imod familiens normale mønster i væremåde, levemåde og tænkemåde faktisk mindre udsat for de sygdomme som ellers typisk opstår i deres familie. Det beviser at det ikke er i generne sygdom skal lokaliseres, men igen i den form for tankemønstre vi har, og de kommer kun fra det vi fødes med og ser gennem vores opvækst. Omfattende undersøgelser viser nemlig at fostre før de bliver født, faktisk reagere på hvordan moderen har det i livet, altså hendes følelser og tanker har effekt på fosteret i dets videre liv. Et barn kan derfor hos en stresset mor, blive født med mindre udviklet forhjerne, som resultere i et barn der frygter alt.

Forhjernen er hvori vores højere bevidsthed kontaktes, det foregår gennem pandelapperne som giver os den frie vilje, kreativitet, fantasi som faktisk er ret vigtige ting for et selvstændigt menneske.

Børn kører på alfa-bølger indtil de er 6år gamle, når de oplever noget godt i deres liv har de en tendens til at vise det stort, nogen gange så stort og højt at forældre tyser dem ned, og ofte på en lidt hård måde så børnene bliver skuffet. De lærer at når de er glade er mine forældre kede af det. Vi kan alle her regne ud hvilken effekt dette har i et barn som tænker i alfa-bølger. Det bliver gemt i deres underbevidsthed og kan forvolde problemer i deres voksne liv. Find en anden måde at dele barnets glæde på så det får en god oplevelse i sin underbevidsthed så behøver barnet ikke i sit voksne liv som os andre at gennemgå meditation for at reparere deres liv senere.

At have stress eller være født med stressens effekt er meget dårligt, fordi frygten vil forhindre selvstændig tænkning og man lader sig styre af andre bare sådan, fordi det er sikrest og nemmeste bare at gøre hvad andre forventer af en. Det medføre med tiden ophobede negative tanker som vil føre til sygdom. Derfor kan det se ud som om det generne der bestemmer det, men langt flere beviser og undersøgelser viser altså noget andet. Det er selvfølgelig dårligt nyt medicinalindustrien som gerne vil sætte alt på generne, fordi de så kan gøre det til noget fysisk som et fysisk produkt typisk produceret af dem selv nu kan gøre noget for, med det formål at tjene penge. Ikke at helbrede, det har aldrig været et formål for nogen der lever af en sygdom at finde en kur selvom de siger det, det er utopi at tro det. Det ER her stregen i sandet laves, der er dem der vil tro på medicinalindustrien og alt er fysisk, og så er der dem der gerne vil høre en anden sandhed som er langt mere sandsynlig. Gør det selv til hvilken side du hører til.

Vacciner kan beskytte os ?
Mange vil også sige vacciner er gode alene på lægens ord, og de vil aldrig læse noget kritik af dem overhovedet, faktisk vil de være mere tilbøjelige til at nedværdiggøre alle andre beviser for at vacciner er dårlige og farlige, hvilket er en ensporet farlig tænkning. Altid lyt til alt fakta der findes fra alle sider om vacciner INDEN du lader den komme ind i din krop.
I USA er det mest gennemvaccinerede folk i verden, alligevel bliver de syge, også af det de er vaccineret imod !

Rutinemennesker
De mennesker der idag kører i ren rutine, og derfor lever et liv derefter tænker mest med lillehjernen som styre alle indlærte færdigheder, deres indlærte adfærd, indlærte overbevisninger og holdninger osv. Det er også den der sørger for at man kan gå på sine ben og lave andre hverdagsting. Det er kort sagt den der kører på autopilot. Men overlader man livet kun til den, så er kontakten til pandelapperne slukket, og alt kreativitet, fantasi mm. ligger meget fjernt. Det er dog muligt at ændre dette for dem der ønsker det. Men disse mennesker har også en kedelig tendens til ikke at ville lytte til mennesker som tænker mere med forhjernen, fordi det passer ikke ind i deres rutinerede liv. Her tænker jeg på alle de "højt uddannede" mennesker i fortiden som bare vidste alt, fordi de havde gået på den mest fornemme skole i verden og de havde selvfølgelig en masse andre ligesindede til at bakke dem op. Da de først hørte om andre der foreslog at Jorden kunne være rund, ja så lød dette alt for fantastisk og kreativt at det måtte være usandt, og en ham der forslog det satte de i fængsel. I dag "ved" alle Jorden er rund.

Det er en meget vigtig faktor i et fornuftigt menneske uanset uddannelse, at erkende "Jeg ved ikke alt, men jeg er villig til at lære mere", og det er lettest at hælde mere vand i et glas hvor der er plads til mere vand.

Men heldigvis er der flere og flere mennesker idag der bliver bevidste, deres pandelapper er begyndt at vågne, det betyder deres selvstændige tænking, kreative tanker, fantasi er begyndt at vågne. Derfor ser vi også mange skilsmisser, mange der ikke bare tager et job fordi det er forventet af dem. Dette vil føre til et nyt samfund med tiden, hvor mennesker bliver mere bevidste om hvad der egentlig skræmmer dem, og det vil man altså ikke finde sig i, derfor får medicinalindustrien også svært ved at fastholde deres fysiske påstande om sygdomme. For sygdomme vil forsvinde hos de mennesker der gør sig selv frie, fordi de faktisk bliver meget gladere og tilfredse med deres liv. 

Det er bevist at humor latter og glæde er en af de allerstørste helbredende egenskaber overhovedet. Derfor se sjove film, sjove serier, istedet for skræmmende film, skræmmende serier baseret på ondskab og dokumentare der viser folk er kommet til skade, nyheder osv.

Dette er også dokumenteret til dem som absolut vil have beviser, for i hjernen findes Neuroner som faktisk kopiere det du ser høre og oplever i dine omgivelser, derfor har skræmmende oplevelser, film, nyheder osv. meget dårlig "og dokumenteret" effekt for dit helbred og dine omgivelser som bliver smittet af dine skræmmende tanker og frygt.

Dyr er mere raske i naturen
Yderligere er det bevist at dyr i det fri overhovedet ikke får de samme sygdomme som når de kommer i fangeskab, altså i et bur. Har du tænkt på om du er i et bur i form af et dårligt forhold, ægteskab, arbejde ? eller bare i dine tanker om livet ?.. det burde du, for det har effekt i dine tanker og dermed i dine gener.

comments
November 23, 2016
Support others J. Viktor Fraust

Støt Dansk dyreværn

Dansk dyreværn operere udelukkende på donationer fra godhjertede mennesker. Dansk dyreværn er et sted hvor dyr behandles godt, mens de venter på at få et nyt godt hjem, måske hos dig? "Vi har selv to dejlige katte fra Dansk Dyreværns hjem. Jeg har besøgt…
January 10, 2017
Default Image
Nyttig viden J. Viktor Fraust

KOL kan afhjælpes med vitaminer og andre naturlige midler

A web page that points a browser to a different page after 2 seconds Artiklen er baseret på data fra medicinske databaser, se venligst "kilder;" i bunden af denne artikel. Omkring halvdelen af KOL-tilfælde er primært forårsaget eller aktiveret af bakterie…

Ny videnskab; Kunstige sødemidler fører til psykiske lidelser

Feb 11, 2017 313478
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Længe har vi hørt hvor farlige kunstige sødemidler er. Nu er…

Velkommen

Nov 10, 2016 260158
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Velkommen til Reddigselv.dk. Her finder du relevante og…

Vorter kan fjernes naturligt, uden kirurgi

Dec 06, 2016 228104
Vorter (verruca vulgaris) fjernes ofte kirurgisk, men der findes faktisk flere naturlige…

Kolloid sølv dræber kræftceller på 5 timer

Oct 13, 2016 226562
Default Image
A web page that points a browser to a different page after 2 seconds I 2004 virkede…

Sølv-behandling kan gendanne hele lemmer, organer og nervebaner

Dec 12, 2016 223180
Dette er nok en af de mest interessante artikler vi nogensinde har skrevet. Via en simpel…

Koldsved og nattesved er typisk mangel på et bestemt vitamin, uanset din alder

Feb 14, 2017 223031
Default Image
A web page that points a browser to a different page after 2 seconds Overgangsalder,…

Alvorligt; Kosmisk radioaktiv stråling steget 20% globalt

Nov 24, 2016 219532
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Øget risiko for kræft, cellenedbrydende lidelser og øget…

Kontroversielt; Radongas kan være livsforlængende

Nov 29, 2016 218823
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Kommuner advarer om radon fra undergrunden er farligt for…
Default Image
September 24, 2018

Sukker kan forlænge livet

in Nyttig viden by J. Viktor Fraust
Redirection to Reddigselv.dk Sukker er glukose som er med til at bremse det genetiske ur og dermed forlænge livet, men det kommer an på en række faktorer hvor meget sukker man skal have. Det er vigtigt at fortælle at kroppen selv danner glukose ud fra kosten…

Denne webside bruger cookies for at fungere korrekt. Ved at lukke denne boks godkender du vores persondatapolitik vedrørende brugen af cookies. Læs mere om vores persondatapolitik klik her
This website uses cookies stored on your computer to function correctly. By closing this boks you agree to our personal data politics concerning cookies. Read more about our personal data politics click here

t