Rhesus negativ mest syg

Redirection to Reddigselv.dk

Læs her hvorfor rhesus negativ er mest syg og mest involveret i f.eks. trafikuheld og hvordan at gøre noget ved det. 

Forskellige fødselsdatoer og blodtyper udgør vores forskellige personligheder, og det er der massiv medicinsk og videnskabelig forskning som beviser. Når man bliver for forskellige personligheder gør man faktisk hinanden syge og øger risikoen for farlige uheld, nogen gange med dødeligt udkom.

I denne artikel omtaler vi kun rhesusfaktoren og lidelser. ABO gruppen, Dvs. O, A, B og AB har også statistikker som enten øger eller sænker risikoer forbundet med rhesusfaktoren. Desuden er der også stor forskel på udkommet af resultaterne her i artiklen, og hvornår man er født på året. Som kan læses i disse artikler;

Blodtyper og stjernetegn forudsiger psykiske lidelser

Blodtype A og O i størst risiko for grå og grøn stær

De mest farlige stjernetegn og blodtyper

Hvilken blodtype og stjernetegn lever længst og hvorfor?

Specifikke blodtyper i høj risiko for blodprop ved rygning

Myg foretrækker blodtype O

D+ faktoren
Rhesus negativ mangler immunogenet D+ på sine røde blodceller, og det gør rhesus negativ meget mere udsat for smitte og lidelser generelt. Nogle mennesker har mindre niveauer af D+ immunogenet selvom de er rhesus negative. 

Ny videnskab viser nu at man kan have grader af immunogenet D+, dvs. man kan være Rhesus negativ hvis man har 40% D+, men Rhesus positiv med 60% D+.

Trafikuheld
Rhesus negative er næsten 3 gange oftere involveret i traffikuheld end rhesus positive. En endnu ikke bekræftet teori fra os (Reddigselv.dk), er at rhesus negative har en højere udviklet evne til at visualisere sig bedre steder at være når der er for kedeligt eller for stressende, og det kan gøre dem mere mentalt fraværende end rhesus positive som også kan have sådan en evne, som dog er meget stærkere i rhesus negative.

I en militærundersøgelser var hele 3.900 militærchauffører inficeret med parasitten "Toxoplasma Gondii" som forværre reaktionstiden og nedsætter intelligensen. Disse chauffører havde alle Rhesus negativ blodtype. D+ faktoren som laver Rhesus positiv beskytter mod infektion af parasitten "Toxoplasma Gondii".

Bevidste skader, vold og uheld
Rhesus negativ er 4 gange oftere involveret i dødsulykker pga. skade på sig selv i krig, dør 3 gange oftere i drukneulykker, 16 gange oftere døde af forgiftning, 2 gange mindre voldelige og 5 gange mindre involverede i brandulykker end rhesus positive.

Militæret og blodtyper
I en stor undersøgelse viser statistikken ud af 3.130 mennesker, som enten var gravide eller arbejdede for militæret i 2015, helt op til 7 gange større forekomst af 9 specificerede lidelser ved blodtype rhesus negativ end hos rhesus positive.

Netop militæret er et fremragende sted at se forskellen på rhesus positiv og negativ, pga. streng disciplin som hersker på en militærarbejdsplads.

Rhesus negative mennesker er langt mere mentalt rolige end rhesus positive som er hurtigere, mere aggressive og har et bedre indre ur og tidsfornemmelse end rhesus negative har hvilket kan blive til pludselig stress i rhesus negative som ofte er sent på den, med tendens til at komme for sent til aftaler, noget rhesus positive ikke kan forstå eller tolerere faktisk, dog størst i blodtype O rh+, mindst i blodtype AB Rh+. 

En rhesus positiv kan blive enormt stresset af at vente på en rhesus negativ, hvilket øger risikoen for sukkersyge i blodtype O rhesus positiv.

I militæret kan rhesus negative føle sig langt mere stressede end rhesus positive, og det kan dermed måles i at rhesus negative er mest syge.

Det ligner rhesus positive egner sig bedst til militærets disciplin, i henhold til artiklens oplysninger baseret på rapporter som involvere flere tusinde individer i verden. ABO type fortæller hvilke opgaver man passer bedst til.

Reddigselv.dk har efterhånden indsamlet megen data om om blodtyper og stjernetegns personligheder, som kan bruges til avancerede analyser om en person med mange forskellige anvendelsesmuligheder.

Meget følsomme væsener
Rhesus negativ bliver meget ofte ramt af lidelser i hjertet og lunger, hvilket omfatter energicentret ”Hjertechakra” som har med følelser at gøre. Når en rhesus negativ får skæld ud eller føler den ikke passer ind bliver den let såret i følelserne, hvilket fysisk resultere i sammentrækning af blodkar i hjerte/lunge området som bliver mere syrligt og lidelser opstår.

Rhesus negative har hele 4 gange højere risiko for at udvikle hjerte/karlidelser, brystkræft og lungekræft end rhesus positive.

Rhesus negative har næsten 8 gange højere tendens til at blive stofmisbruger, sikkert pga. stress som får effekt i følelser og tanker, som kan være resultatet af for mange forventninger fra andre i for lang tid.

Rhesus negativ får mange gange oftere hovedpine af at blive forlangt for meget af, og rammes ofte af respiratoriske lidelser.

Dog får rhesus negative hele 37 gange færre fordøjelseslidelser end rhesus positive, hvilket tyder på de ofte finder sig godt tilpasse og er trygge i sine omgivelser, som kan tolkes som god balance i Sakral og rodchakra, da rhesus negative mest rammes af lidelser i hjerteområdet, hjertechakra.

Rhesus positive især som gruppe O, har megen aktivitet i maven og ned efter som har indflydelse på fordøjelsesorganerne (Solar Plexus, Sakral og Rodchakra).

Farlige viruser og parasitter
Rhesus negative har dobbelt så stor risiko for smitte med meningitis, hepatitis B og parasitter, men har dobbelt så lav risiko for smitte med mæslingevirus og hele 5 gange lavere risiko for infektioner af tetanusbakterien som giver stivkrampe, og 4 gange mindre risiko for malariavirus, end rhesus positive. 

Neurologisk psykisk lidelse
Blodtype rhesus negative får dobbelt så ofte Alzheimers eller Parkinson end rhesus positive, og det mener vi igen hænger sammen med for meget stress fra omgivelserne hos rhesus negative, som uheldigvis lettere end andre kan sammentrække blodkar i hjernen som syrer til og lidelser opstår i hjernen. 

Rhesus negativ får næsten 2,5 gange oftere neurologisk psykologiske lidelser med undtagelse af skizofreni, og har hele 7 gange større risiko for Epilepsi end rhesus positive.

Kræft
Rhesus negative har i nogle tilfælde meget højere risiko for kræftlidelser end rhesus positive. Dog rammes rhesus negative meget lidt i de nederste regioner som kønsorganer osv. som hænger sammen med en god blodgennemstrømning til de nedre områder fra lige under maven og nedefter (Solar Plexus, Sakral og Rodchakra).

Alkoholisme
Rhesus negative bliver statistisk slet ikke alkoholikere.

Rumvæsener?
Rhesus negativ blodtypen er en genetisk unik blodtype, som nogen mener er så unik at den må komme fra rumvæsener eller rumvæsener har genmanipuleret mennesker til at skabe denne unikke universelle blodtype. Andre mener at rhesus negative er rumvæsener, men det har vi ikke de store beviser for.

Skulle rhesus negative være rumvæsener så er de fra en verden som er langt mere rolig en her på Jorden, hvilket stemmer overens med størstedelen af beskrivelserne fra spirituelle kilder hvad angår mentaliteten af rumvæsener.

Rhesus negative mennesker er ofte utrolig hjælpsomme og vil gerne at alle har det godt, det skal man huske.

Reddigselv.dk mener
Rapporter gætter på at manglen af D+ immunogenet skulle være årsag til øget lidelse i rhesus negativ, men vi mener det er psyken som spiller den største rolle i rhesus negatives store forekomst af lidelser. Stress er den største faktor for alle lidelser i mennesker, og rhesus negative bliver meget let stressede af ting rhesus positive slet ikke bliver stresset af.

Hvis rhesus negative lever i omgivelser som ikke er stressende, vil der overhovedet ikke opstå alle de lidelser som statistikkerne viser, efter vores mening.

Toxoplasma gondii (T. gondii) parasitten
Rhesus negativ kan ikke beskytte kroppen mod smitte med parasitten Toxoplasma gondoli, som sløver reaktionsevnen og bl.a. er årsag til øget risiko for trafikuheld. Parasitten har forskellig effekt i mænd og kvinder. Kvinder bliver mere varmhjertede, udadvendte, samvittighedsfulde, vedholdende og moralske. Mænd bliver mindre interesseret i at overholde regler, bliver mere observante, mistænksomme, dogmatiske og mere jaloux. 

Gravide rhesus negative kvinder tager også mere på i vægt når de er smittet med T. Gondoli. end rhesus positive kvinder gør.

Selv rhesus positiv kan blive smittet med T. Gondii men det er meget sjældent, og har ikke de samme effekter som hos rhesus negative.

Kvinder er mest syge
Som det kan ses på diagrammet er det mest kvindelige rhesus negative (Rh-) som bliver syge, faktisk dobbelt så meget mere syge end mænd med rhesus negativ (Rh-). 

Rhesus positive (Rh+) kvinder er hele 3,3 gange mere syge end rhesus positive (Rh+) mænd.

Hvad kan man gøre ved det?
Vores mening er at rhesus negative mennesker er meget følsomme og let bliver stressede og det er årsagen til højere forekomst af lidelser. Det anbefales at leve og arbejde i passende omgivelser som ikke stresser en. På den måde burde der mere opmærksomhed på f.eks. trafikken og ikke på mennesker eller situationer som har irriteret en.

Man bør spise efter sin blodtype hvis man vil opnå det bedst mulige helbred.

Det drejer sig også om mangel på et immunogen som er et protein på de røde blodceller der stimulere immunforsvaret, som rhesus negativ mangler. 

En rapport vi har læst, minder om at blive bidt af en vampyr som herefter giver evigt liv. Rapporten beskriver at når rhesus negative (Rh-) bliver udsat for rhesus (Rh+) blod, så danner rhesus negativ antigenet D+. Så en mulighed for rhesus negative er måske at blive udsat for rhesus positiv blod, og få de gavnlige immune effekter det medfører.

Hvad angår T. Gondii parasitten så kan daglige kosttilskud af æterisk olie Thyme (timian) bekæmpe og mindske spredningen af T. Gondii parasitten i kroppen, desværre har det vist sig at rhesus negative kan være særligt følsomme overfor Thyme (Timian) æterisk olie, og kan opleve udslæt og stærk brændende effekt på huden (allergisk reaktion). Lav en lille test på et lille område f.eks. håndens overflade inden man begynder med Thyme æterisk olie.

Man kan også som rhesus negativ vælge at bruge daglige kosttilskud af f.eks. vitaminer, mineraler og antioxidanter som booster immunforsvaret.

C-vitamin er en velkendt stærk immunbooster og en stærk antioxidant.

Antioxidanter som Resveratrol, Quercetin, Curcumin som findes i Gurkemeje er meget stærke antioxidanter som faktisk beskytter kroppen mod smitte med virus og bakterier. Planter bruger også antioxidanter til at kvæle eventuelle trusler fra luften.

Livsvigtige antioxidanter som f.eks. mineralet Selén er i underflod i kosten i dag, og man bør tage kosttilskud som indeholder Selén som ved mangel kan få et virus til at mutere til farligere versioner.

Kræft kan næsten helt undgås hvis man sørger for at leve et roligt liv uden for meget langvarig stress og man eventuelt supplere med vitaminer, mineraler og ekstra antioxidanter.

Læs mere her;
Resveratrol og Quercetin dræber kræftceller og forlænger livet 

Kilder;
PubMed, British Medical Journal og andre databaser og muligvis indkøbt materiale.

Se hele kildereference her;
Rhesus negativ mest syge, kildereference

comments
November 23, 2016
Support others J. Viktor Fraust

Støt Dansk dyreværn

Dansk dyreværn operere udelukkende på donationer fra godhjertede mennesker. Dansk dyreværn er et sted hvor dyr behandles godt, mens de venter på at få et nyt godt hjem, måske hos dig? "Vi har selv to dejlige katte fra Dansk Dyreværns hjem. Jeg har besøgt…
January 10, 2017
Default Image
Nyttig viden J. Viktor Fraust

KOL kan afhjælpes med vitaminer og andre naturlige midler

A web page that points a browser to a different page after 2 seconds Artiklen er baseret på data fra medicinske databaser, se venligst "kilder;" i bunden af denne artikel. Omkring halvdelen af KOL-tilfælde er primært forårsaget eller aktiveret af bakterie…

Ny videnskab; Kunstige sødemidler fører til psykiske lidelser

Feb 11, 2017 313479
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Længe har vi hørt hvor farlige kunstige sødemidler er. Nu er…

Velkommen

Nov 10, 2016 260158
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Velkommen til Reddigselv.dk. Her finder du relevante og…

Vorter kan fjernes naturligt, uden kirurgi

Dec 06, 2016 228105
Vorter (verruca vulgaris) fjernes ofte kirurgisk, men der findes faktisk flere naturlige…

Kolloid sølv dræber kræftceller på 5 timer

Oct 13, 2016 226564
Default Image
A web page that points a browser to a different page after 2 seconds I 2004 virkede…

Sølv-behandling kan gendanne hele lemmer, organer og nervebaner

Dec 12, 2016 223183
Dette er nok en af de mest interessante artikler vi nogensinde har skrevet. Via en simpel…

Koldsved og nattesved er typisk mangel på et bestemt vitamin, uanset din alder

Feb 14, 2017 223032
Default Image
A web page that points a browser to a different page after 2 seconds Overgangsalder,…

Alvorligt; Kosmisk radioaktiv stråling steget 20% globalt

Nov 24, 2016 219536
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Øget risiko for kræft, cellenedbrydende lidelser og øget…

Kontroversielt; Radongas kan være livsforlængende

Nov 29, 2016 218825
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Kommuner advarer om radon fra undergrunden er farligt for…
Default Image
September 24, 2018

Sukker kan forlænge livet

in Nyttig viden by J. Viktor Fraust
Redirection to Reddigselv.dk Sukker er glukose som er med til at bremse det genetiske ur og dermed forlænge livet, men det kommer an på en række faktorer hvor meget sukker man skal have. Det er vigtigt at fortælle at kroppen selv danner glukose ud fra kosten…

Denne webside bruger cookies for at fungere korrekt. Ved at lukke denne boks godkender du vores persondatapolitik vedrørende brugen af cookies. Læs mere om vores persondatapolitik klik her
This website uses cookies stored on your computer to function correctly. By closing this boks you agree to our personal data politics concerning cookies. Read more about our personal data politics click here

t