Meningitis kan bekæmpes med æteriske olier og kolloid sølv


Æteriske oliers overlegne antibakterielle funktion er veldokumenteret igennem tusinder af år, helt tilbage fra papyrus-ruller til den dag i dag. 

Reddigselv.dk har mange artikler som beskriver de yderst stærke antibakterielle og antivirus egenskaber af flere simple typer æteriske olier. Brug f.eks. søg funktionen på siden til at lede efter det du søger svar på.

Meningitis (Meningococcal)
Den frygtede smitte med meningitis er meget alvorlig og farlig. Råd fra selv naturlægebøger rådgiver om man med det samme kontakter læge for at få behandling. Denne artikel er IKKE et angreb mod konventionel antibiotika og eller læger, selvom læger disse dage er meget utroværdige med mangelfuld opdatering af behandlingsmuligheder. Trods denne hårde men begrundede kritik af lægerne, har de trods alt reddet mange liv med antibiotika, også dem smittet med meningitis. Men der er stor stigning i multiresistente bakterier i denne tid. Multiresistente bakterier opstår kun ved brug af syntetisk antibakteriel middel som f.eks. konventionel antibiotika. Bakterier kan ganske enkelt danne en beskyttende bio-hinde/film omkring sig, som konventionel antibiotika ikke kan gennembryde, men det kan naturlige antibakterielle stoffer sagtens i stort set alle tilfælde testet i laboratorier.

Med videnskaben oplyst i denne artikel kunne læger, efteruddannet i brugen af æteriske olier og kolloid sølv, redde mange flere skulle dagen komme hvor konventionel antibiotika fejler hos en patient smittet med farlig meningitis.

Artiklen er skrevet for at bevise og lære dig som ønsker videnskaben, at visse helt naturlige æteriske olier meget hurtigt kan nedbryde selv meningitis bakterier, også inde i kroppen, helt uden bi-virkninger.

Nåletræer og urter
Æteriske olier fra nåletræer som f.eks. grantræer har vist stor antibakteriel effekt. Men de stærkeste æteriske olier er dem beskrevet herunder; 

 • Kryddernellike æteriske olie, har en af de stærkeste antibakterielle egenskaber, og blev i 2014 bevist at kunne nedbryde Staphylococcus aureus bakterien som kan forårsage meningitis.
 • Rosmarin og basilikum æteriske olier, er bevist hurtigt at kunne nedbryde farlige multiresistente bakterier som f.eks. Escherichia coli.
 • Kanel æterisk olie, af både typen Cassia og Cinnamom Bark, er nogle af verdens stærkeste antibakterielle æteriske olier. Dokumentationerne er utallige for brugen af kanels antibakterielle og anticancer egenskaber.
  I 2006 blev det bevist at kanel æterisk olie kunne dræbe Staphylococcus aureus bakterien som kan forårsage meningitis.
 • Eucalyptus Globulus æterisk olie, er også en meget veldokumenteret antibakteriel olie.

Blandes olierne sammen får man en fuldstændig overlegen antibakteriel blanding, som kan nedbryde næsten alle farlige typer bakterier, også selvom de er multiresistente grampositive eller gramnegative. De naturlige olier nedbryder hurtigt en multiresistent bakteries bio-hinde/film som konventionel antibiotika ikke kan.

Lær om brugen af æteriske olier her; 
Terapeutisk æteriske planteudtræk (olier)

På én time
I 2012 blev der af flere forskere bevist at blandinger med stærke antibakterielle æteriske olier, efter en time havde dræbt Neisseria meningitides bakterier, som er årsag til meningitis. 

Æteriske olier er planteolier i absolut koncentrat, som er så flygtige at blot en dråbe på fingeren kan måles i ens fod sekunder efter. Æteriske olier går lynhurtigt gennem huden, ind i blodbanen og kommer dermed rundt i hele kroppen meget hurtigt. Blot én eneste dråbe æterisk olie, kan indeholde olien fra næsten en hel plante, derfor doseres æteriske olier i dråber, og bare én dråbe er meget stærk antibakteriel. 

Præventivt
I gamle dage er det beskrevet i Toulouse-dokumentet om den sorte pest, at røvere som undgik smitte med den sorte pest, havde drukket og smurt sig ind i en blanding af urter opløst i eddike forinden. Senere var det ansatte ved Nostradamus´s parfumeri som også undgik smitte med pesten, da de alle arbejdede med og bar blandinger af æteriske olier på og i sig. Nostradamus lavede under pesten en rosenpille som kunne helbrede dem smittet med pesten. Pillen har uden tvivl indeholdt elementer fra flere æteriske olier som han brugte til parfumer.

Lær om brugen af æteriske olier, så kan du også beskytte dig selv som de gjorde dengang. Læs her; Terapeutisk æteriske planteudtræk (olier)

Læs f.eks. om olien Young Living har lavet på opskriften beskrevet i Paris, Toulouse.
4 vinegar Thieves

Sådan kan du redde dig selv
Er man et sted hvor det ikke er muligt at få hurtigt lægehjælp, kan man bruge sin (forhåbentligt medbragte) blanding af stærke antibakterielle æteriske olier og dryppe flere dråber i nakken, på håndled og eventuelt et par dråber i munden og gurgle rundt og synke, og drikke rigeligt med rent vand. Vandet er med til at kroppen kan udskille dræbte bakterier hurtigt, og man bliver tørstig når man har indtaget æteriske olier. 

Man kan lave en lille 5ml glasflaske rednings-blanding af æteriske olier, man altid kan have med sig i en jakkelomme, pung eller lign.

HUSK, kun certificerede terapeutiske olier må indtages indvortes, da de er absolut rene og fri af kunstige kemikalier brugt til at ekstrakten olien fra planten. Certificerede terapeutisk grad æteriske olier er næsten altid udvundet gennem vanddamp-destillerings-princip.

Læs her om brugen af æteriske olier INDEN de anvendes, da de kan være farlige brugt forkert.
Terapeutisk æteriske planteudtræk (olier)

Kolloid sølv
I mange tusinder år har metaller som sølv været brugt mod infektioner i kroppen. Kolloid sølv er en ny moderne sammensætning af sølv ladet elektrisk ind i ren demineraliseret vand, som herefter kaldes ”kolloid sølv”. Læs mere her; Kolloid Sølv

Medier og styrelser vil gerne advare mod brugen af kolloid sølv som de kalder farligt, men det er stærkt ubegrundet. F.eks. fik mus kolloid sølv som eneste drikkekilde i et helt år, der blev ikke observeret nogen skader overhovedet. Ej heller har vi selv oplevet nogen skader med kolloid sølv, tværtimod.

Forfatter her, har selv flere gange indtaget et shotglas (Ca. 50ml) kollid sølv. F.eks. engang da jeg følte jeg var smittet med noget efter besøg i vuggestue, kvalme og svimmelhed. Det virkede utrolig godt og indenfor Ca. 5 minutter havde jeg det helt fint igen.
Jeg indtager jævnligt kolloid sølv i små mængder efter jeg fandt alle dokumentationerne om kolloid sølv, og har faktisk ikke været ramt af hverken influenza eller noget siden.

Kolloid sølv i kroppen styrke og beskytter kroppens celler mod virussmitte, endda mod HIV.
Læs mere her; 
Kolloid sølv dræber kræftceller på 5 timer

Kollid sølv har effekt mod HIV

Flere sølvprodukter er i dag godkendt af Amerikanske FDA til brug mod f.eks. meningitis.

Selvom vi har bevist, med dokumentationer, at kolloid sølv kan dræbe kræftceller og mange typer bakterier, inkl. grampositive, gramnegative (multiresistente) bakterier hurtigt, så har vi ikke kunne finde en direkte dokumentation for at kolloid sølv vil virke hurtigt nok mod meningitis.

Dog beskriver flere værker at kolloid sølv effektivt vil angribe meningitis-bakterier, bl.a. en bog som kan læses på Google Books, hvor en læge beskriver egenskaberne af kolloid sølv, heriblandt at kolloid sølv vil angribe bakterien som forårsager meningitis.

Man kan lave en kombination af indtag af kolloid sølv, og brugen af en stærk blanding æteriske olier hvis den er hel gal som f.eks. med meningitis. Det vil uden tvivl have stor effekt mod meningitis-bakterien eller bakterierne.

Tilbageholdt videnskab
Nogle læger (statistisk overlæger) vil sikkert kalde denne artikel for livsfarlig, og det er vi vant til, vi kalder jo også flere læger og deres medicin for livsfarlige, dog altid med god og dokumenteret grund. I kilderne kan f.eks. læger uddanne sig selv med ny viden de måske ikke vidste fandtes. I dag er der stigende multiresistens i bakterier overfor konventionel antibiotika. Derfor føler vi det nødvendigt at oplyse dig, om hvordan at varetage dit eget helbred i tilfælde af at alt andet fejler. 

Visse organisationer i verden inkl. i Danmark, ønsker ikke at du ved om videnskaber beskrevet på Reddigselv.dk. Organisationerne er store og stærke og bruger mainstreammedier til at modvirke artikler som denne. Men vores artikler videnskabeligt begrundede med forskningsresultater verden over, hvilket deres artikler ofte ikke er. Heldigvis findes der organisationer, som gør hvad de kan for at oplyse om vigtig selvhjælps-videnskab til dig som ønsker den.

Kolloid sølv kan købes hos www.golden-products.eu

Æteriske olier kan købes mange steder, men lige nu har vi ikke en reference. Du bør lede efter æteriske olier fra enten Young Living eller dóterra.

 

Kilder;

 • Artikel som beskriver forsøg med æteriske olier mod flere farlige bakterietyper, heriblandt forsøget som viste at en blanding af æteriske olier dræbte flere farlige bakterier på blot en time, nogle før, heriblandt den farlige menigitisbakterie Neisseria meningitides og Staphylococcus aureus
  https://www.spandidos-publications.com/mmr/6/3/651

 • Antibacterial and antifungal effects of essential oils from coniferous trees.
  Hong EJ, Na KJ, Choi IG, Choi KC and Jeung EB: Biol Pharm Bull. 27:863–866. 2004.
 • Clove (Syzygium aromaticum): a precious spice
  Associated Professor, Pharmacy Cource, Department of Plant Biology, Institute of Biology, State University of Campinas (UNICAMP). Laboratory of R&D on Pharmaceutical Processes–LAPROFAR-Faculdade de Ciências Farmacêuticas de Ribeirão Preto/USP, Av. do Café s/n, Bloco Q, 14040-903, Ribeirão Preto, SP, Brazil. 2014 Feb
 • Antimicrobial activity of clove and rosemary essential oils alone and in combination.
  Key Laboratory of Forest Plant Ecology, Ministry of Education, Northeast Forestry University, Harbin 150040, P. R. China.
 • The potential of use basil and rosemary essential oils as effective antibacterial agents.
  Medical and Sanitary Microbiology Department, Medical University of Lodz, pl. Hallera 1, Lodz 90-647, Poland.
 • Antimicrobial activity of cinnamon and clove oils under modified atmosphere conditions.
  Faculty of Agro-Industry, Department of Product Development, Kasetsart University, Bangkok 10900, Thailand.
 • TheSilverEdge.com
 • [Bactericidal activity of colloidal silver against grampositive and gramnegative bacteria].
  Antibiot Khimioter. 2010;55(9-10):11-3. 
 • Wikipedia.com
 • Google.com
 • Pixabay.com
comments
November 23, 2016
Support others J. Viktor Fraust

Støt Dansk dyreværn

Dansk dyreværn operere udelukkende på donationer fra godhjertede mennesker. Dansk dyreværn er et sted hvor dyr behandles godt, mens de venter på at få et nyt godt hjem, måske hos dig? "Vi har selv to dejlige katte fra Dansk Dyreværns hjem. Jeg har besøgt…
January 10, 2017
Default Image
Nyttig viden J. Viktor Fraust

KOL kan afhjælpes med vitaminer og andre naturlige midler

A web page that points a browser to a different page after 2 seconds Artiklen er baseret på data fra medicinske databaser, se venligst "kilder;" i bunden af denne artikel. Omkring halvdelen af KOL-tilfælde er primært forårsaget eller aktiveret af bakterie…

Ny videnskab; Kunstige sødemidler fører til psykiske lidelser

Feb 11, 2017 313805
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Længe har vi hørt hvor farlige kunstige sødemidler er. Nu er…

Velkommen

Nov 10, 2016 260716
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Velkommen til Reddigselv.dk. Her finder du relevante og…

Vorter kan fjernes naturligt, uden kirurgi

Dec 06, 2016 228453
Vorter (verruca vulgaris) fjernes ofte kirurgisk, men der findes faktisk flere naturlige…

Kolloid sølv dræber kræftceller på 5 timer

Oct 13, 2016 226847
Default Image
A web page that points a browser to a different page after 2 seconds I 2004 virkede…

Sølv-behandling kan gendanne hele lemmer, organer og nervebaner

Dec 12, 2016 223527
Dette er nok en af de mest interessante artikler vi nogensinde har skrevet. Via en simpel…

Koldsved og nattesved er typisk mangel på et bestemt vitamin, uanset din alder

Feb 14, 2017 223350
Default Image
A web page that points a browser to a different page after 2 seconds Overgangsalder,…

Alvorligt; Kosmisk radioaktiv stråling steget 20% globalt

Nov 24, 2016 219836
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Øget risiko for kræft, cellenedbrydende lidelser og øget…

Kontroversielt; Radongas kan være livsforlængende

Nov 29, 2016 219093
Default Image
Redirection to Reddigselv.dk Kommuner advarer om radon fra undergrunden er farligt for…
Default Image
September 24, 2018

Sukker kan forlænge livet

in Nyttig viden by J. Viktor Fraust
Redirection to Reddigselv.dk Sukker er glukose som er med til at bremse det genetiske ur og dermed forlænge livet, men det kommer an på en række faktorer hvor meget sukker man skal have. Det er vigtigt at fortælle at kroppen selv danner glukose ud fra kosten…

Denne webside bruger cookies for at fungere korrekt. Ved at lukke denne boks godkender du vores persondatapolitik vedrørende brugen af cookies. Læs mere om vores persondatapolitik klik her
This website uses cookies stored on your computer to function correctly. By closing this boks you agree to our personal data politics concerning cookies. Read more about our personal data politics click here

t